Yahşihan için çok çalışacağız

Yahşihan için çok çalışacağız
Hafta sonu gerçekleştirilen 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimi sonucu Yahşihan Belediye Başkanı seçilen Osman Türkyılmaz, mazbatasını alarak resmen belediye başkanlık görevine başladı. Türkyılmaz, “Yahşihan’a en güzel hizmetler için hep birlikte çalışacağız” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK’TEN TÜRKYILMAZ7A DESTEK

Başkan Türkyılmaz, öğleden sonra beraberindeki kalabalık grupla birlikte il adliye binasına geçti. Seçim çalışmalarında büyük destek veren Kırıkkale milletvekili Halil Öztürk burada da Türkyılmaz'ı yalnız bırakmadı. Başkan Türkyılmaz mazbatasını ilçe seçim kurulu başkanı Hakim Serdar Yücel'den aldı.

DEDESİNİN İSİMLİK YADİGARI MASASININ ÜSTÜNDE

Mazbatasını alan başkan Türkyılmaz yanındaki kalabalık grupla birlikte ilçe kaymakamlığından belediye önüne kadar yürüdüler. Alkış ve tezahüratlarla belediye önüne gelen Türkyılmaz'ı belediye çalışanları karşıladı. Önceden getirilen kurban kesildi.

Tebrikleri kabul etti Makamına geçtikten sonra tebrikleri kabul eden Türkyılmaz, masadaki isimliği eline alarak "Arkadaşlar bu isimlik dedem vefat ettiğinde bana verilmişti. Biliyorsunuz dedem yıllar önce Yahşihan belediye başkanlığı yapmıştı. Bende bu isimliği buraya getirdim. Dedem başkanlığı Ahmet beyin babasından almış, bizde Ahmet beyin kendisinden devraldık" diyerek dedesine rahmet diledi. Türkyılmaz "İnşallah bu görevde hep birlikte güzel işler yapacağız. Devlet ahlakını, devlet adabını belediyede hâkim kılacağız" dedi.

İŞLETMELER ASLA MAĞDUR OLMAYACAKTIR

Başkan Türkyılmaz, yazı işleri müdüründen başkanlık mührünü teslim alırken, zabıta müdürüne ilk talimatlarını verdi. Türkyılmaz "Yurtkur caddesinde kaldırım üzerinde bulunan işletmelerin 2 gün içerisinde boşaltmalarını, işletmecilerin mağdur edilmemeleri için masrafların belediyece karşılanacağını tek tek duyurun" dedi.

BİRLİK VE BERAREBRLİK MESAJI VERDİLER

Türkyılmaz oluşan izdiham nedeniyle tebrik için gelen vatandaşlara balkondan hitap etti. Türkyılmaz "Bugünden itibaren bize düşen görev küsen, kırılan hemşehrilerimizle kol kola girip daha güzel bir Yahşihan nasıl inşa edeceğimizi düşünerek hemen çalışmaya başlayacağız. Buradan belediye çalışanı mesai arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum. Bir ağabey, bir arkadaş olarak geldim yanınıza, işine zamanında gelip giden, düzgün çalışan, iş ahlakına riayet eden herkesle çalışmaya hazırız. böyle bilinsin" dedi.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.