Yahşihan’da asfalt çalışması hızlandı

Yahşihan’da asfalt çalışması hızlandı
Altyapı çalışmaları biten Yahşihan ilçesinde üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Seyrantepe ve Bayraktepe Mahallesinde biten asfalt çalışmaları Hacıbey Mahallesinde başladı. Başkan Türkyılmaz, “Söz verdiğimiz gibi asfalt çalışmamıza devam ediyoruz. Hacıbey Mahallemizin asfalt çalışmasını hava şartlarına göre bu hafta bitireceğiz. Yahşihan Merkez ve Yenişehir Mahallesinin asfalt çalışmasına ise ayrı bir firma başlayacak. Çok az bir süre içerisinde ilçemizin her yeri asfalta kavuşacak.” dedi. 

“HAVA ŞARTLARINA GÖRE 1 HAFTADA BİTECEK”
Çalışmaları yerinde inceleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, çalışan işçilere kolaylıklar dileyerek bilgiler aldı. Yahşihan Belediyesi olarak ilçemizde asfaltlanmamış bölge bırakmamak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz diyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Vatandaşlarımızın mağduriyetini asgari düzeyde tutabilmek için tüm ekip arkadaşlarımız azami gayret göstermektedir. Bu zamana kadar ki gecikme sebepleri çözüme ulaştırılmıştır. 4734 Sayılı Kanunun Davet Usulü (21B) ihale ile asfaltlama işi yapan Maki İnşaat Turizm Nakliye Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Dikyol Yapı Anonim Şirketi 3 Aralık 2021 tarihi itibari ile Hacıbey Mahallemizde asfaltlama çalışmasına başlamıştır. Hacıbey Mahallemizin asfaltlama işi hava şartlarının durumuna göre 1 haftada bitirilmesi planlanmaktadır. İhalenin toplam bedeli KDV Hariç 23 Milyon 905 Bin 313 liradır.” dedi. 

“HER YÖNÜ İLE MARKA OLACAK”
Türkyılmaz konuşmasının devamında, “Kamu İhale Kurumundan verilen 4734 Sayılı Kanunun Açık İhale Usulü (MADDE 19 A) asfalt ihalesi ise Yaşar Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Turizm Akaryakıt Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ ve AET Yol Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve TİC. LTD. ŞTİ’ye verilmiştir. Firmaya 01 Aralık 2021 itibari ile yer teslimi yapılmış olup, hava koşulları ve ekipman tedarikleri sağlandıktan sonra Yenişehir ve Yahşihan Merkez Mahallelerimizde asfalt başlayacaktır. İhalenin toplam maliyeti KDV Hariç 48 Milyon 948 Bin TL’dir. Titizlikle sürdürülen çalışmaların sonunda sağlam altyapısı ve sıcak asfaltı ile Yahşihan’ımız her yönü ile marka olacak. Asfaltımız tüm ilçemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.


 


61aa0be6275dd-Yahşihan’da Asfalt Çalışması Hızlandı (7).jpg

61aa0be644bb5-Yahşihan’da Asfalt Çalışması Hızlandı (2).jpg

61aa0be7519fa-Yahşihan’da Asfalt Çalışması Hızlandı (9).jpg

61aa0be77fb5e-Yahşihan’da Asfalt Çalışması Hızlandı (10).jpg

61aa0be82e2a6-Yahşihan’da Asfalt Çalışması Hızlandı (3).jpg

61aa0be867909-Yahşihan’da Asfalt Çalışması Hızlandı (5).jpg

61aa0be9110f5-Yahşihan’da Asfalt Çalışması Hızlandı (4).jpg

61aa0be95c839-Yahşihan’da Asfalt Çalışması Hızlandı (1).jpg

61aa0be9d0ba8-Yahşihan’da Asfalt Çalışması Hızlandı (8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.