Yahşihan Belediyesi’nde en düşük maaş 6 bin lira

Yahşihan Belediyesi’nde en düşük maaş 6 bin lira
Yahşihan Belediyesi’nde en düşük personel maaşının 6 bin lira olduğunu açıklayan Türkyılmaz, tüm personellere 200’er lira bayram ikramiyesi dağıttı. 

TÜRKYILMAZ’DAN PERSONELİ MUTLU EDEN MAAŞ DÜZENLEMESİ
2021 yılında en düşük personel maaşını 3 bin 400 TL olarak belirleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bu senenin ilk yarısında çalışan personellerini düşünerek en düşük işçi maaşını 4 bin 650 TL olarak belirlemişti. Asgari ücretin 5 bin 500 TL olmasıyla Türkyılmaz, maaşlarda bir kez daha düzenleme yaptı. Türkyılmaz belediye personelinde en düşük maaşın 6 bin lira olduğunu belirtti. 

HER PERSONELE 200 LİRA BAYRAM İKRAMİYESİ
Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün de katılımı ile işçilere müjdeyi veren Türkyılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla çalışan personellerine 200 TL ikramiye dağıttı.  İşçilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Türkyılmaz, “Döktüğü alın teri ile ilçemizin gelişmesinde mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışarak en büyük rolü oynayan değerli mesai arkadaşlarımızın maaşlarını 6 bin TL olarak belirledik. Çalışan emekçi ekibimin her zaman yanındayım. İlçemize ve işçilerimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı. Bu durumda 5 bin 500 TL olan asgari ücrete ilave olarak 500 TL eklenmiş oldu.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.