Vize haftasında çorbalar Yahşihan Belediyesi’nden

Vize haftasında çorbalar Yahşihan Belediyesi’nden
 Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) öğrencilerine vize sınavları haftasında ücretsiz çorba ikramında bulunuyor.

CEP DOSTU BELEDİYE
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla Müge Anlı Mobil Aşevi aracı ile vize sınavları haftası boyunca sabah saat 08.00-09.00 arası dağıtılan çorbalar hem öğrencilerin yüzünü güldürüyor hem içini ısıtıyor. 
Sabahın erken saatlerinde sınavlarına yetişmeye çalışan öğrencilerden Sevilay Coşkun, “Sabahın erken saatlerinde sınavlarımıza yetişmeye çalışırken kahvaltı yapmayı unutabiliyoruz ya da çoğu gün buna zamanımız bile olmuyor. Başkan Türkyılmaz’ın bu hizmetiyle hem sağlıklı besleniyoruz hem de harçlıklarımız cebimize kalıyor. Cep dostu Yahşihan Belediyesi’ne teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.


“DÜN DE BURADAYDIK BUGÜN DE BURADAYIZ”
Yahşihan Belediyesi, Müge Anlı Mobil Aşevi aracıyla daha önce de soğuk havalarda Kırıkkale Üniversitesi giriş kapısında öğrencilere, Tıp Fakültesi giriş kapısında hasta ve hasta yakınlarına, üniversite kayıtları sırasında yurt müdürlükleri önünde vatandaşlara sıcak çorba dağıtımı yapmış ve büyük ilgi görmüştü. Sağlıklı beslenme kapsamında yapılan bu çalışmayla şimdiye kadar binlerce vatandaş bu hizmetten yararlandı. Vatandaşlara çorba dağıtırken sohbet etme imkânı bulan Başkan Türkyılmaz: “ Toplam 40 Bin Üniversite öğrencisine ev sahipliği yapıyoruz. Aynı zamanda 30 bin nüfusu olan bir ilçeyiz. Vatandaşımızın her anında yanında olmaya çalışıyoruz. Dün de buradaydık, bugün de buradayız Allah izin verirse yarın da burada olacağız. Vize sınavları haftası boyunca öğrencilerimize bu desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan   


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.