Türkyılmaz’a karşı kurulan kumpas tutmadı

Türkyılmaz’a karşı kurulan kumpas tutmadı
Türkyılmaz’a karşı kurulan kumpas tutmadı. Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’a karşı son günlerde yapılan ‘algı operasyonları’ halk tarafından karşılık bulmadı. Siyasi etiğe sığmadığı ve birçok kesim tarafından gereksiz olarak nitelendirilen haberler, kurulan kumpası da boşa çıkardı.
Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’a karşı son günlerde yapılan ‘algı operasyonları’ halk tarafından karşılık bulmadı. Siyasi etiğe sığmadığı ve birçok kesim tarafından gereksiz olarak nitelendirilen haberler, kurulan kumpası da boşa çıkardı.
  SÖZDE DEĞİL ÖZDE ‘SIKMADIK EL’ BIRAKMADI Belki de Kırıkkale siyasi tarihinde bir ilki başarmanın mutluluğunu yaşayan Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, Yahşihan’da bulunan seçmenini ev ev gezerek, sözde değil özde ‘sıkmadık el’ bırakmadı. Üstüne üstlük Yahşihan için sürekli proje üretip, alanlarında uzman kişiler ile istişare halinde bulunan Türkyılmaz, vatandaşından esnafına, üniversite hocalarından öğrencilerine kadar birçok kesim ile bire bir görüşüyor. Hem proje üretiliyor hem de talepler alınıyor.   YEREL MEDYADAN TÜRKYILMAZ’A DESTEK Yapılan tüm kumpas ve siyasi etiği olmayan girişimlere rağmen daha da büyük bir ivme kazanan Türkyılmaz, ulusal medyada çıkan asılsız haberlere karşı adeta esip gürlüyor. Ulusal medyanın iftiracı tutumuna karşı yerel medya temkinli davranarak, yapılan asılsız haberlere yer vermedi. Hatta bazı yerel medya organlarının köşe yazarları da ciddi manada Türkyılmaz’a destek verdi. Geldiğimiz noktada yapılan kumpasın tutmadığı ve bir oyun olduğu ortaya çıktı. Bu süreçte kirli tezgah kurup, karalama kampanyası yürütenler, amaçlarına ulaşamadılar.

osman-türkyılmaz.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.