Türk Polisi 174 yaşında

Türk Polisi 174 yaşında
Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü kapsamında hafta boyunca sürecek olan etkinlikler bugün başlıyor. 8-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliklerde, Türk Polisi’nin vatanı ve milleti için sergilediği özverinin farkındalığı oluşturulacak.

ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar yapılacak. Bugün saat 11.30’da Kırıkkale şehitliği ziyareti, saat 12.30’da şehitler için Nur Camii’nde mevlit okutulacak. 9 Nisan Salı günü Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda saat 10.00’da sergi açılışı gerçekleştirilecek. 10 Nisan Çarşamba günü ise Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda saat 10.30’da Atatürk Anıtına çelen koyma töreni gerçekleştirilecek.

ŞAN VE ŞEREF DOLU 174 YIL

İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, “Vatanımızın ve milletimizin birliği, huzuru için bizler her zaman görevdeyiz. 174 yıldır ülkemize karşı oluşabilecek herhangi bir olumsuz durumun her zaman bizler karşısında olduk. Şan ve şeref ile 174 yaşına giren ve onur ve gururla görevini yaptığım Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu uğurda şehit olan polislerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.