TRT spikeri Ahmet Görmez'den KÜ RTV Bölümü öğrencilerine online eğitim

TRT spikeri Ahmet Görmez'den KÜ RTV Bölümü öğrencilerine online eğitim
TRT Haber'in sevilen spikeri Ahmet Görmez, Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu RTV Bölümü öğrencilerine online eğitim verdi. Geçtiğimiz gün KUZEM üzerinden gerçekleştirilen online eğitime 100 öğrenci katıldı.

"ÇOK RİSKLİ VE TEHLİKE BARINDIRIYOR"
Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür SELVİ'nin daveti üzerine düzenlenen online eğitimde 'Kriz ve Çatışma Ortamlarında Habercilik' konusu işlendi. TRT Haber spikeri Ahmet Görmez, "çatışma ortamında haber peşinde koşmak çok riskli ve tehlike barındırıyor. Bizler bununun eğitimini aldık. Görevimiz gereği bu riskleri göz önünde bulundurarak mesleğimizi yapıyoruz" dedi. 

"MESLEĞİMİ ÇOK SEVİYORUM"
Mesleğe ilk başladığı yıllarda ailesinin kendisine engel olmaya çalıştıklarını belirten Görmez, mesleğini çok sevdiğini ve ısrarlı bir şekilde bu işi yapmaya devam ettiğini söyledi. Öğrencilerin 'değişen habercilik anlayışı' ve 'sosyal medya' hakkındaki sorunlarını da yanıtlayan görmez, "beni bu etkinliğe davet eden ve online da olsa öğrncilerle bir araya gelememize olanak sağlayan Özgür Hocaya çok teşekkür ederim." dedi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.