Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeniden Varlı dönemi  

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimleri tamamlandı. Mevcut Başkan Ahmet Varlı ile iş insanı Emrah Doğan’ın yarıştığı seçimi Mavi liste olarak Varlı kazandı.

SEÇİMİ MAVİ LİSTE KAZANDI 
Uzun süredir kamuoyunda merakla beklenen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimi için üyeler sandık başına gitti. Mevcut başkan Ahmet Varlı ile iş insanı Emrah Doğan’ın yarıştığı başkan adaylığında 13 meslek grubundan 34 meclis ve 81 komite üyesinin seçimi gerçekleştirildi. Sabah saat 09.00’da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı binasında başlayan seçim saat 17.00 itibariyle sandıkların kapanmasıyla tamamlandı. Açıklanan oy sonuçlarına göre seçimi mevcut başkan Varlı kazandı. gazetekale.com.

YANIMIZDA GÖZÜKÜP BİZİ İTMEYE ÇALIŞANLARI GÖRDÜK 
Varlı, meclis üyeleri ve kalabalık heyetle birlikte Cumhuriyet Meydanı’na kadar davul zurna eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi. Başkanlık zaferini meydanda kutlayan Varlı, bu seçimin kaybedeni olmadığını, kazananın Kırıkkale olduğunu söyledi. gazetekale.com. Çok zor bir seçim dönemi geçirdiklerine vurgu yapan Varlı, “Yanımızda görünüp bizi uçuruma itmeye çalışanları gördük ve bu bize ders oldu.  Bundan sonra bizde dikkat edeceğiz. Biz 34 meclis üyesi hedefi ile yola çıktık, bizimle omuz omuza mücadele eden, meclis üyesi seçilemeyen arkadaşlarımızı kutluyorum."


BÖLGECİLİK KILICINI KİMSE KULLANMASIN 
“Onlarda gerçekten çok ciddi bir başarı gösterdiler, çok güzel bir mücadele örneği sergilediler, az önce belirttiğim gibi ya şehir bizi anlamadı, ya da biz şehri anlamadık. Gönüllerimiz bir hep beraber olacağız. Bir daha söylüyorum bu seçimin kazananı Kırıkkale, bundan sonra inşallah siyasette ve sivil toplum kuruluşlarında da bu bölgecilik kılıcını kimse kullanmasın, Biz memleketimiz için yola çıktık, inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bize oy veren vermeyen her kişiye sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 
MAVİ LİSTEDEN MECLİS ÜYESİ SEÇİLEN İSİMLER
Ahmet Varlı
Bilal Demircan 
Rabia Özaydın
Hasan Taşoğlu 
Nizamettin Ayyıldız
Ali Dolu 
Murat Kaya 
Tevfik Güney 
Cemil Yıldırım
Ömer Akçelik 
Savaş Geyik 
Emre Baştuğ 
Aydın Önder 
Mustafa Karışmaz 
Emre Yıldırım
Hakan Şahin 
Melek Sultan Tufan 
Hakan Demirel
Esra Altundağ 
Muzaffer İlhan
Cihat Mencet 
Murat Akyurt 

gazetekale.com.

 

BEYAZ LİSTE MECLİS ÜYESİ SEÇİLEN İSİMLER
Emrah Doğan 
Selçuk Güventürk 
Yıldırım Çiçek 
Aykut Uslu 
Adil Saçal 
İdris Aslan 
Ahmet Ereli 
Levent Yıldız 
Celal Kaplan 
Ferhat Baştuğ 
Furkan Demirbaş

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.