‘Teşekkür mektubu’ yarışmasında Kırıkkale’den derece

‘Teşekkür mektubu’ yarışmasında Kırıkkale’den derece
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve ‘Tüm Kahramanlarımıza Minnettarız’ parolası ile başlatılan mektup yarışmasında, 13-17 yaş kategorisinde Kırıkkale Özel Başaran Koleji öğrencisi İnci Ayan dereceye girdi.

KIRIKKALELİ İNCİ AYAN 7 BİN 562 MEKTUP ARASINDA DERECEYE GİRDİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, koronavirüs salgınıyla mücadelede üzerine düşen sorumluluğu layığıyla yerine getiren çalışanlara teşekkür etmek amacıyla ‘Teşekkür mektubu’ yarışması düzenledi. 13-17 yaş ve 22-29 yaş olmak üzere iki farklı kategoride düzenlenen yarışmaya, toplamda 7 bin 562 başvuru yapıldı. Kırıkkale Özel Başaran Koleji öğrencisi İnci Ayan ise yarışmaya yolladığı mektup ile 13-17 yaş kategorisinde son 10’a kalarak dereceye girdi. 

YARIŞMA GÜZEL SONUÇLAR OLUŞTURDU
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda sonuçlanan yarışmada, dereceye girmeye hak kazanan mektuplar, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya iletildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Koca, “Koronavirüs dolayısıyla tüm çalışanlara moral vermek amacıyla yapılan yarışma hem katılan sayısının yoğunluğu hem de mektup içerikleri bakımından güzel sonuçlar oluşturdu.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.