Tekin, SRC belgesi olmadan yolcu taşıdı

Tekin, SRC belgesi olmadan yolcu taşıdı
Dolmuş zamlarına tepki göstermek için otobüsün direksiyonuna geçen Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in SRC belgesi olmadığı anlaşıldı. 

TGRT GİBİ KANALLARDA HABER OLMUŞTU 
Geçtiğimiz haftalar içerisinde Özel otobüs firmalarının toplu taşımaya yaptığı zamma tepki göstererek otobüsün şoför koltuğuna geçen ve TGRT gibi ulusal kanallarda haber olan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in SRC belgesi olmadığı ortaya çıktı. Özel otobüs firma şoförlerine tepki amacıyla Belediye otobüslerini kullanarak, duraklardan yolcu alan ve yolcu indiren Tekin’in bu görüntüleri de kameralara yansımıştı. 


BELGE OLMADAN TAŞIMANIN CEZASI VAR 
Olayın ardından birkaç gün sonra Belediye Başkanı Tekin’in yolcu taşımada gerekli olan SRC belgesinin bulunmadığı ortaya çıktı.  Ulusal haber kanallarında yer alan haberin ardından vatandaşlar, Belediye Başkanı Tekin’in SRC belgesi olmadan araç kullanmasına tepki gösterdi. SRC belgesi olmadan yolcu taşımanın bir cezası olduğunu belirten vatandaşlar, bu gibi durumlarda uygulanan cezanın şoföre 250 TL, araç sahibine 5 bin TL olduğunu ve aracın görevli memurlar tarafından bağlanması gerektiğini belirtti.
 


62c0609eaf1fa.tekin1.png

62c0609eb5d08.tekin2.png

62c0609f6fe75.tekin3.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.