TDV’den karne gününde “İlmek İlmek İyilik” hareketi

TDV’den karne gününde “İlmek İlmek İyilik” hareketi
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından ülke genelinde yürütülen “İlmek İlmek İyilik” projesi ile yürekler ısınmaya devam ediyor.    

90 ÖĞRENCİYE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kırıkkale İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesince “İlmek İlmek İyilik” projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek dağıtıldı. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)’nın ülke genelinde başlattığı “İlmek İlmek İyilik” projesine destek amacıyla TDV Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları gönüllülerinin ilde yürüttüğü çalışmalar kapsamında, kış mevsiminde ihtiyaç duyulan atkı ve bereler örülerek 90 öğrenciye dağıtımı gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİLERE HEDİYELER DAĞITILDI 
Kampanya kapsamda Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kırıkkale Şubesi Başkanı İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü yardımcısı Kübra Göker ve TDV Kadın Kolları Başkanı Emine Çavdar Zübeyde Hanım İlkokulunda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek, hayırseverlerin desteğiyle temin edilen atkı, bere ve eldiven gibi hediyelerin dağıtımını gerçekleştirdi.
Projeye dair açıklamalarda bulunan Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, “Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi olarak hayırseverlerin bağışları ve yardımlarını TDV Kadın Kolları gönüllülerimiz ile birlikte ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yönelik toplumsal duyarlılığı arttırmak ve mutlu olmalarına katkı sağlamak adına yürütülen bu projede bir nebze katkımız oldu ise ne mutlu bize. Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi olarak hayır sahiplerine, katkıda bulunan herkese ve tüm TDV gönüllülerimize  teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.