Tarafsız ve güvenilir belediyecilik

Tarafsız ve güvenilir belediyecilik
Saadet Patisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Faruk Vurgun, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini kazandıkları taktirde şeffaf bir belediyecilik anlayışı güdeceklerini söyledi.

SAADET PATİSİ KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FARUK VURGUN, BELEDİYECİLİK ANLAYIŞLARINI AÇIKLADI


31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine kısa bir zaman kala çalışmalarına devam eden Saadet Patisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Faruk Vurgun, belediyecilik anlayışlarını açıkladı.

Belediyecilik anlayışlarında Yiyecek, içecek, çevre, ahlakta temizlik olduğundan bahseden Belediye Başkan Adayı Vurgun, “Belediye Başkanı her şeyi bilen, yapan olmaz, araştırır bileni, yapanı bulur yaptırır. Belediyede şeffaflık ilkesi ile hizmet vermek. Belediyeyi rant ve çıkar aracı halinden çıkarmak. Yönetimde tecrübeyi hizmete yansıtmak. Temiz ve berrak bir yönetim ilkesini benimsemek. Sivil toplum temsilcilerinin ve kanaat önderlerinin belediye Yönetimine katkıda bulunmalarını sağlamak” ifadelerini kullandı.

 

SEVGİ VE ADALETİ UYGULAMAK

Kırıkkale’nin bilinen sorunlarının aciliyet sırasına göre gerçekleştirmek istediklerini belirten Başkan Adayı Vurgun, “Tüm kurumlar ile Kırıkkale’ye hizmette ortak hareket etmek. Boş ve verimsiz kavgalardan uzak durmak. Geri dönüşüm projeleri üreterek Belediyeye katkı sağlamak. Gelişmeyi çevreye yayarak şehrin mevcut merkezdeki sıkışıklığını azaltmak. Kırıkkale’mizin yapısına uygun yeni imar uygulamaları projeleri geliştirmek. Finans sektörlerini ilimize çekebilmek ve özel sektöre imkân yaratabilmek için Belediye olarak her türlü teşvik ve imkânı sağlamak. Gençlerimizin ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirmek. Belediyede sevgi ve adaleti uygulamak, tarafsız ve güvenilir bir belediyecilik ilkesiyle hizmet vermek” dedi.

 

KIRIKKALE İÇİN HİZMET

Kırıkkale dışında bulunan başarılı iş adamlarının yatırım yapmaları için teşvik edeceklerini de söyleyen Başkan Adayı Vurgun, “Belediye hizmetlerinden periyodik zamanlarda halkın ve kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlamak. Eğitim, sağlık ve kültürel konularda herkese destek vermek. Kadınlarımızın el sanatlarını değerlendirerek ekonomik olarak onlara katkı sağlamak. Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımıza ihtiyaç duyulan alanlarda bedelsiz hizmet vermek ve onlar için danışma hatları kurmak. Yeşil ve kirli olmayan bir Kırıkkale için hizmet vermek” diye konuştu.

 

HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ OLACAK

Saygın ve zengin bir Kırıkkale için çalışacaklarının altını çizen Başkan Adayı Vurgun, “Çevremizdeki yerel yöneticilerle hizmet birliği projelerini gerçekleştirmek. Yeni istihdam sahaları oluşturmak. Dirayetli bir yönetim anlayışını getirmek. Her kurum ve siyasi çevrelerle uyum içinde çalışmak. Gerekli projeler her zaman önceliğimizde olacak, gereksiz projelerle zaman kaybedilmeyecek. İsraftan her zaman kaçınacağız. Belediyedeki araştırma ve geliştirme birimini üniversite ve benzeri uzman kurumlarla desteklemek. Kırıkkale ve çevresindeki yerel idarecilerle siyasi ayrım gözetmeden herkesin faydalanacağı ortak projelerin geliştirilmesine öncülük etmek. Belediyemizi vatandaşlarımızın aracısız girebileceği bir kurum haline getirmek. Bilgim, becerim, başarım, azmim ve tecrübemi Kırıkkale’nin gelişmesi için kullanacağım. Beni arayanlar makam odasında değil, halkın içinde bulacaktır!” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.