Tanrıverdi: “Milletimiz İYİ Parti’ye güveniyor”

Tanrıverdi: “Milletimiz İYİ Parti’ye güveniyor”
İYİ Parti Ankara Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkan Yardımcısı “2023 yılında yapılacak olan seçimler Türkiye’nin kaderi olacaktır. Milletimiz bize güveniyor” dedi.

TANRIVERDİ’DEN GAZETEKALE’YE TEŞEKKÜR 
İYİ Parti Ankara Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkan Yardımcısı Tolga Tanrıverdi, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetekale’nin medya sektörü alanında önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Tanrıverdi, bu kapsamda emek veren Gazetekale ve Yahşi Medya ailesine teşekkür etti. Tanrıverdi, “Dijital platformlarda ve camiada Gazetekale’nin başarısı herkes tarafından bilinmekte” dedi.

İYİ PARTİ ÖNEMLİ BAŞARI ELDE EDECEK 
Ülke ve Kırıkkale siyasetinin hem de ekonomik gündemin ele alındığı ziyarette Tanrıverdi, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de İYİ Parti’nin önemli bir başarı elde edeceğini ifade etti. Tanrıverdi, “2023 yılında yapılacak olan seçimler Türkiye’nin kaderi olacaktır. Milletimiz bize güveniyor. İnşallah halkımızın sorunlarına çözüm olmaya geliyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde Türkiye’de herkesin sorunlarını çözüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.