Sumatic Kırıkkale'de

Sumatic Kırıkkale'de
Taze ve arıtılmış su imkânını tek bir sistemde toplayan temiz su noktası “Sumatic” Kırıkkale halkıyla buluştu. Temsu Gıda tarafından Kırıkkale’ye kazandırılan Sumatic, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. 

FİLTRELENMİŞ, C VİTAMİN DESTEKLİ
Evlerinde ya da iş yerlerine içilebilir temiz su ihtiyacı duyan vatandaşlar için “Sumatik” önemli bir avantaj sağlıyor. Mineralli, filtrelenmiş, c vitamin destekli ve ultraviole bakteri önleyici özellikleri bulunan Sumatic k, Gürler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde faaliyet göstermeye başladı. Filtrelenmiş c vitaminli mineralli 19 litre taze su damacana 8 TL, 5 litre su ise 2 TL olarak halkın satışına sunuluyor.  Temiz su noktasından ilk defa bu sistemi kullanan vatandaşlar ise Sumatic’e tam not veriyor. 

FİYATLAR OLDUKÇA İDDİALI 
Kullanımı çok kolay olan Sumatic’te 19 litrelik damacana ve 5 litrelik pet şişe seçenekleri bulunuyor. Fiyatları ise oldukça iddialı olan sistemde ister 8 TL karşılığında 19 Litrelik Damacananızı isterseniz de 2 TL karşılığında 5 litrelik pet şişenizi kolayca doldurabiliyorsunuz. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden işletme belgesine sahip olan Sumatic işletmesinde aynı zamanda ilgili resmi kurumlar tarafından su analizleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. 

SU ANALİZLERİ DÜZENLİ YAPILIYOR 
Gürler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde Kırıkkale’ye ilk defa kazandırılan Temiz Su Noktalarının Kırıkkale’nin her bölgesinde zamanla yer alacağını ifade eden Sumatic yetkilileri, 
kaliteli suyu uygun fiyata halka sunduklarını ifade ediyor.  Yetkililer, “Temiz su dolum noktamız Sumaticlerimiz 7 gün 24 saat boyunca açık. 8,5 PH değeri olan sularımız aynı zamanda mineral destekli, C vitamini katkılı, 0-50 ppm iletkenlik değerine sahip. Aynı zamanda ultraviyole bakteri önleyici sistemlerde bu cihazımızın içerisinde mevcuttur” ifadesinde bulundular. 

C VİTAMİNİ DOZAJLAYAN EN TAZE SU NOKTASI
24 saat boyunca vatandaşların buradan yararlanabileceğine vurgu yapan Sumatic yetkilileri, “Temiz su noktası, taze suyu uygun fiyata alabileceğiniz, çevreci ve enerji dostu. Şehrimizin suyunu filtreleyen mineral ve C vitamini dozajlayan en taze su noktasıdır. Kullanma şeklinde ise şişe hazneye yerleştirilir. Dolduracağınız şişenin büyüklüğüne göre 8 TL ya da 2 TL para bölümüne atılır ve dolum otomatik şekilde başlar” şeklinde konuştular. 

(Tanıtım haber) 

 

 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.