Süleymaniye Okulları ve Petrol-İş arasında protokol 

Süleymaniye Okulları ve Petrol-İş arasında protokol 
2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için bütün hazırlıklarını tamamlayan Süleymaniye Okulları, Petrol-İş Sendikası ile protokol imzaladı.

YÜZDE 20 İNDİRİM UYGULANACAK 
Süleymaniye Okulları ve Petrol-İş Sendikası arasında protokol imzalandı. Süleymaniye Okulları Müdürü Yaşar Bağardı ve Petrol-İş Sendikası Şube Başkan Yardımcısı Osman Çakıl arasında imzalanan protokol kapsamında sendikaya üye ve personellerin çocukları için eğitim alanında yüzde 20 indirim uygulanacak. 


ÇABA VE GAYRETİ GÖSTERİYORUZ 
Sendika Başkan Yardımcısı Çakıl, “Yapılan protokol gereği, personelin birinci derece yakınları eğitim ücretinden %20 indirimli yararlanacaktır. Sendikamızda bulunan üyelerimiz ve bütün personellerimiz için elimizden gelen çaba ve gayreti en iyi şekilde göstermeye devam ediyoruz.  Süleymaniye Okulları temsilcileri ile yaptığımız indirim anlaşması herkese hayırlı olsun. Şehrimizde Eğitim ve Öğretim faaliyetlerinin daha iyi noktalara gelmesine katkı sağlayan bu tür protokolleri önemsiyoruz. Süleymaniye Okulları yönetimine teşekkür ederim.” dedi. Müdür Bağardı’da yapılan protokolden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, sendika yönetimine teşekkür etti. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.