Sinerji ailesi, Gazetekale Gazetesi'nin 1’inci yaşını kutladı

Sinerji ailesi, Gazetekale Gazetesi'nin 1’inci yaşını kutladı
Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman,  Gazetesi’nin 1’inci kuruluş münasebetiyle ziyaret gerçekleştirdi.

GAZETEKALE AİLESİNİ TEBRİK ETTİ 
Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman,  İnsan Kaynakları Uzmanı Tarık Gülyazı ve Basın-Medya Sorumlusu Ahmet Kala,  Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’i ziyarete etti.  Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla ziyaret gerçekleştiren Duman, Gazetekale ailesine çalışmalarında başarı temenni etti. Yazılı ve dijital medya sektöründe Gazetekale’nin önemli çalışmalar yaptığını belirten Duman, bu konuda emek veren herkese teşekkür etti.


KIRIKKALE İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ 
Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş olarak savunma sanayi alanına katkı sağlamak için çalışma sergilediklerini belirten Duman, Kırıkkale’de işsizliği bitirecek özel sektör hareketliliğini başlatmak istediklerini vurguladı. Yaptıkları ve yapacakları bütün yatırımları Kırıkkale’ye konumlandırdıklarını ifade eden Duman, “Kırıkkale’nin her alanda gelişmesi için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Bizler yaptığımız yatırımlarla yine Kırıkkale’nin ekonomisine katkı sağlıyor, Kırıkkaleli vatandaşlarımıza istihdam sağlıyoruz” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.