Sigarayı bırakmanın tam zamanı

Sigarayı bırakmanın tam zamanı
Yeşilay, sigara kullanımının koronavirüs riskini 14 kat artırdığına dikkat çekmek için ‘Sigarayı bırakmanın tam zamanı’ sloganı ile bir film hazırladı. 

Gazetekale.com / Yasemin Can

10 ADIMDA SİGARAYI BIRAKMANIN YOLLARI
Yeşilay, sigara kullanımının koronavirüs riskini 14 kat artırdığına dikkat çekmek için ‘Sigarayı bırakmanın tam zamanı’ sloganı ile bir film hazırladı.  Televizyon, radyo ve dijital kanallarda yayında olacak kampanya kapsamında, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) desteği ile hazırlanan 10 adımda sigarayı bırakmanın yollarına ilişkin bir film de bulunuyor.

SİGARAYI BIRAKMANIN TAM ZAMANI
Konuya ilişkin açıklama yapan Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Muhammet Erkam İşler, “Bu yıl Yeşilay olarak 100’üncü yaşımızı kutluyoruz. Bugüne kadar bağımlılıklarla mücadele ederken iyi ve sağlıklı yaşamın önemini anlatmaya önem verdik. Bugün tüm dünya korona virüs salgınıyla mücadele ederken, bizim de bu konudaki sorumluluğumuz artıyor. Çünkü hem sağlıklı yaşam önem kazanıyor hem de bağımlılıklar hastalığa yakalanma riskini artırıp tedaviyi güçleştiriyor. Bu nedenle sigara kullananların bu dönemi sigarayı bırakmak için bir fırsat olarak görebileceğini düşünüyor ve onlara ‘Sigarayı bırakmanın tam zamanı’ diyoruz.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.