Seçime ve iktidar olmaya hazırız 

Seçime ve iktidar olmaya hazırız 
Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, “Saadet Partisi olarak ülkemizde ve ilimizde seçimlere ve iktidara hazırız! Bu iktidar, ekonomiden demokrasiye, adaletten bürokrasiye ülkeyi bir felaketin içine sürüklemiştir” dedi.

DEPREMLERDEN DERS ÇIKARAMADIK 
Kutluca, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle Büyük Marmara Depremi'nin yıl dönümünde, sözlerimin hemen başında 23 yıl evvel yaşanan bu büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, geride kalan yakınlarına bir kez daha sabırlar diliyorum. Ne yazık ki, bugün bir kez daha dönüp baktığımızda yaşanılan acılar, yaşandığıyla kalmış, hadiselerden ders alınmamış. Deprem başta olmak üzere, afetlere karşı hâlâ hazırlıklarımız tamamlanabilmiş değil.”

TÜM AFETLERDE HEP SINIFTA KALMIŞTIR
“Deprem oluyor, orman yangınları oluyor, sel oluyor; olay sıcakken büyük büyük cümleler kuruluyor ve ardından bunların hepsi unutuluyor maalesef İki gün önce Ankara'da meydana gelen yarım saatlik fırtına ve yağış sonrasında AFAD binasının dahi dış cephe kaplamalarının kağıt gibi havada uçuşması Türkiye'nin vahim bir özetidir aslında... Ülkemiz, bir bütün olarak tüm afetlerde hep sınıfta kalmıştır. Acı tecrübelerimize bir yenisini daha eklememek için, geçmişteki acı hadiselerden artık ders çıkarılmalıdır. Şair'in de ifadesiyle; "Eğer şimdiye kadar başımıza gelenler bize bir şey öğretmediyse, bundan sonra bildiklerimiz hiç işe yaramayacaktır.” 

BİR NEVİ SEÇİM STARTINI VERDİK
“Seçimlere doğru hızla yaklaşıyoruz. Vaktinde yapıldığı takdirde dahi önümüzde yaklaşık 10 aylık bir zaman dilimi kaldı. Bizler de bütün olarak ülkemizde olduğu gibi, ilimizde de çalışma tempomuzu her geçen gün daha da artıyoruz. Yoğun bir haftayı geride bıraktık. 6'lı Masa toplantılarının 6'ncısını bildiğiniz üzere, bu hafta sonu Saadet Partimizin ev sahipliğinde gerçekleşecek.  Cumartesi günü genel Merkezimizin Ankara'da büyük bir coşkuyla ve 2000'e yakın teşkilat mensubumuzun katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıya katıldık, bir nevi seçim startını verdik.”

TÜKENMİŞLİK SENDROMU İÇİNDEDİR
“Muhterem arkadaşlarım; biz Saadet Partisi olarak ülkemizde ve ilimizde seçimlere ve iktidara hazırız! Bu iktidar, ekonomiden demokrasiye, adaletten bürokrasiye ülkeyi bir felaketin içine sürüklemiştir. Bugünden sonra Türkiye’ye verebileceği hiçbir şey kalmamıştır. Kendi ifadeleriyle "metal yorgunluğu" ile maluldür bu iktidar. Yorgundur ama asıl daha vahim olanı Türkiye’yi yormaktadır. Tükenmişlik sendromu içindedir ama asıl Türkiye’yi tüketmektedir. Verecekleri hiçbir sözün, büyük ve süslü cümlelerle verdikleri hiçbir vaadin karşılığı yoktur!”

ÇÖZMEYE ÇALIŞMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR
“En son Tarım Kredi marketlerindeki bazı ürünlerin fiyatını ucuzlatacaklarını açıkladılar. Her yolu denemesine rağmen hayat pahalılığını bir türlü dizginlemeyi başaramayan Sayın Erdoğan, en sevdiği şeyi yaparak krize çözüm bulmaya çalışıyor. "Talimat vererek" ekonomiyi dizayn edeceğini, düze çıkaracağını düşünüyor; bu mümkün değil! Ülke genelinde sadece 1400’e yakın şubesi olan bir kurumda yapılacak birkaç liralık indirimlerle hayat pahalılığını çözmeye çalışmak mümkün değildir. “Kooperatifler kâr amaçlı değildir. Fiyatları düşürün” diyen Cumhurbaşkanı, bu zarardan doğan bedeli yine vatandaşın ödeyeceğini bilmiyorsa; vay halimize! Biz diyoruz ki; artık insanımız bütün bir millet olarak öz vatanında "insanca yaşam" sürsün! Ve biz iktidara geldiğimizde, birilerinin saltanat sürdüğü bu düzeni; herkesin insanca yaşam sürdüğü bir düzenle değiştireceğiz! Milletimizin her bir ferdinin kazanımlarını koruyacak ve bunları daha da ileriye taşıyacağız, bu noktada kararlıyız. Hiçbir vatandaşımız endişe ve korkuya asla kapılmasın: Saadet Partisi, Türkiye’nin de bu kazanımların da teminatıdır.”

Haber: Berna Yahşi 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.