Sağlık-Sen’den Tıp Fakültesi ziyareti

Sağlık-Sen’den Tıp Fakültesi ziyareti
Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Şube Başkan Yardımcıları Tahir Öztürk ve Murat Açar, İşyeri Temsilcileri Fikri Gözüyukarı ve Fatih Öcal ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turgut Deniz’i makamında ziyaret ettiler.

“ANTİKOR TESTİ ÜCRETSİZ OLSUN”
Yoğun bakım ünitelerinin fiziksel koşulları hakkında bilgi alan Akdoğan gerçekleştirdiği ziyarette, pandemi kapsamında görev yağan sağlık çalışanlarının, Sağlık Bakanlığı çalışanlarından ayrı düşünülmemeleri ve özlük hakları konusunda gerekli çalışmaların yapılabilmesi için hastane personellerinin talepleri doğrultusunda ilerlemesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca Kovid-19 antikor testlerinin hastane çalışanlarına ücretsiz yapılması gerektiğini söyleyen Akdoğan, hizmet içi eğitim planlaması konusunu da Başhekim Deniz’e iletti. 

“PERFORMANS ÖDEMELERİNE BAŞLADIK”
Kendisine yöneltilen taleplere kayıtsız kalmayan Başhekim Turgut Deniz, yoğun bakım fiziki şartları ve eğitim planlamalarının düzenlenmesi için gereken tüm çalışmaların yapılacağını ifade etti. Pandemi sürecinde görev yapan personelin, performans ödemelerinin başladığını belirten Deniz, “Pandemi sürecinde hayatlarını tehlikeye atarak görevlerinin başında bulunan hastane personelimizin, performans ödemelerini yapmaya başladık. Antikor testleri ise üniversitemizin imkanları ile sağlanıyor. Dolayısıyla bu testlerin yalnızca maliyetini personele yansıtıyoruz.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.