Sağlık-Sen’den coşkulu kutlama

Sağlık-Sen’den coşkulu kutlama
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından organize edilen Anneler, Hemşireler ve Ebeler günü etkinliği geniş katılımla gerçekleştirildi. Tüm sağlık çalışanlarının davet edildiği eğlence programı coşkuyla yapıldı.

ANNELİK KUTSALDIR 
Etkinlikte konuşma yapan Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, “Sözlerime başlamadan önce geçirdiğimiz zor süreçte pandemiden dolayı zor günler geçiren sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ve üzülerek ifade etmeliyim ki pandemiden hayatını kaybeden sağlık şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, baş sağlığı diliyoruz.  Anne olmanın kutsal sayıldığı bir toplumda yaşıyoruz. Kadın olmaya, Anne olmaya kutsallık atfeden, değer veren bir toplumuz biz. Anne olmak; kadın olmanın irfan sahibi olmanın önemli sürecidir. Yeni nesiller yetiştirmenin en belirleyici faktörüdür. Ebelik ve hemşirelik mesleğini kadın olmakla, anne olmakla taçlandırmış olan değerli sağlık çalışanlarımızın hemşireler–ebeler haftasını ve anneler gününü kutluyorum.”


HER TÜRLÜ ÖVGÜYÜ HAK EDİYORLAR 
“İş birliğinin ve ekip çalışmasının öneminin en yoğun olduğu bir sektör olan sağlık sektöründe çalışanlarımız bu dayanışmanın en iyi kurum örneğini vermektedirler.  Nefessiz bir şekilde 7/24 hastalara bakan ve ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olan hayatımızdaki önemli anlara şahitlik yapan sağlık çalışanlarımız toplumumuz için fedakarca gayret göstermektedirler. Bu gayreti sadece profesyonel anlamda bir iş bir meslek olarak değil yaptıkları işe duygularını vicdanlarını da katan sağlık çalışanlarımız unvan ayrımı olmaksızın her türlü övgüyü hak etmektedirler. Bugün bu vesile ile her basamakta hizmet veren sağlık çalışanlarımız yani Acil Sağlık Hizmetlerinde,” 


İNSANLIK İÇİN VAZGEÇİLMEZ HİZMET 
“Birinci basamak olan Aile Sağlığı Merkezlerimizde, Hastanelerimizde acil servislerimizde, yoğun bakım ünitelerimizde, Ameliyathanelerimizde gerek doğrudan sağlık hizmeti sunan gerekse sunulan sağlık hizmetine destek veren tüm mesai arkadaşlarımıza yürekten saygılarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum. Şüphesiz ki sunduğumuz Sağlık hizmeti insanlık için zorunlu, vazgeçilemez ve göz ardı edilemez bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek guruplarımızdan biri de hemşireler ve ebelerdir.  Hemşirelik ve ebelik: güç çalışma saatleri gerektiren; özveri sabır ve hoşgörü kavramlarını içinde barındıran, anne olmak, analık duygularıyla taçlandırılan ve bunu mesleğini icra ederken her fiilinde gösteren zor ve kutsal meslektir” dedi.


Haber: Ahmet Gökdemir 
 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.