Ramazan öncesi camiler dezenfekte edildi

Ramazan öncesi camiler dezenfekte edildi
On bir ayın sultanı Ramazan ayı öncesi Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla ilçedeki tüm camilerde dezenfekte çalışması başladı.

İLAÇLAMA YAPILDI
On bir ayın sultanı Ramazan ayı öncesi Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla ilçedeki tüm camilerde dezenfekte çalışması başladı. Yahşihan Belediyesi Ramazan ayında yoğunluk yaşanan camilerde vatandaşların ibadetlerini sağlıklı, hijyenik ve huzurlu ortamlarda gerçekleştirmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçedeki tüm camilerde her yıl düzenli olarak yaptığı gibi bu yıl da Ramazan ayı öncesi Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatlarıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilaçlama ekipleri ilçede bulunan tüm camilere virüs ve bakterilere karşı ilaçlama yaparak çevrelerini de ayrıntılı bir şekilde dezenfekte etti.


“DAHA ÖZENLİ DAVRANIYORUZ”
Ramazan ayı öncesinde çalışmaları yapan ekibe teşekkür eden Türkyılmaz, “Ekiplerimiz ülkemizi kasıp kavuran koronavirüs hastalığı öncesinden itibaren halk sağlığını korumak adına camilerimizde ve sosyal kullanım alanlarında dezenfekte işlemlerini sürdürüyordu. Ramazan ayının yaklaşmasıyla bu işi daha da özenle yapıyorlar. Kendilerine bu yoğun çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Dezenfekte İşlemlerimiz bu aydan sonra da her zamanki rutininde devam edecektir.” 


Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.