Polisler, üniversiteli gençlerin yanında

Polisler, üniversiteli gençlerin yanında
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kırıkkale Üniversitesini kazanarak kente gelen öğrencilere ikramda bulunarak, çeşitli konularda bilgi veriyor.

ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENİYOR 
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ekipleri, üniversitenin Yenişehir Yerleşkesi'nde açtığı stantta kentte gelen öğrencilerle yakından ilgileniyor. Öğrenci ve ailelerine ikramda bulunun ekipler, eğitim yuvası üniversiteler ve çevresinde illegal faaliyetlerin engellenmesi, suç ve suçlunun önüne geçilmesi, yasa dışı örgütlenmiş veya örgütlenebilecek gruplara karşı gerekli önlemleri alıyor.
VİZYON SAHİBİ BİREYLER OLUŞTURMAK 
Yeni bir şehre gelen öğrencilerin ilk andan itibaren kendilerini güvende hissetmeleri amacıyla çalışmalar yapan ekipler, gençlere karar vermeden önce seçim yapabilme kabiliyeti kazandırabilmeyi, vizyon sahibi bireyler olarak gelecek hedefi oluşturabilmeyi, ülke sevgisini arttırarak aidiyet bilincini pekiştirmeyi ve terör örgütlerinin propaganda ve eleman temin etme faaliyetlerini etkisiz hale getirerek suçtan uzak kalmalarını sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyor.
Kaynak: AA
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.