Öztürk’ten yüreklere dokunan davranış

Öztürk’ten yüreklere dokunan davranış
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, geçtiğimiz günlerde Bahşılı’da evi yanan Fatma Bişkin’e verdiği sözü tutarak, yanan evin yeni temelini attı.

MHP’LİLER DARDA OLANIN YANINDA
Konu hakkında soruları cevaplayar MHP Milletvekili Halil Öztürk; “Yaklaşık 20 gün önce Bahşılı ilçemizi ziyaretimizde; duyar duymaz ziyaretine gittiğimiz Fatma teyzemizin yanan evi yüreklerimiz burkmuştu. Kullanılamaz hale gelen evine dertlenen ve üzülen Fatma Teyze’mize o gün verdiğimiz sözü, bugün Teşkilatımız ile birlikte yerine getirmekten büyük mutluluk ve gönül bahtiyarlığı duyuyoruz. MHP Türkiye’nin her yerinde yardıma muhtaçların yanında olmuştur, kimsenin darda kalmasına göz yummamıştır.” dedi.

KIŞ GELMEDEN FATMA TEYZEMİZ EVİNE TAŞINACAK
Evi yanan Fatma Teyzeyi ilk ziyaretlerinin ardından; İl Başkanı Av. Murat Abalı ve İl, İlçe Yöneticileri ve MHP’li Belediyeler ile bir dizi toplantı gerçekleştirdiklerini belirten milletvekili Öztürk; “Kısa zamanda Fatma Teyzemizin evini tekrar yeniden inşaa etmenin derdine düştük. Sağolsunlar MHP’li işadamlarımız bizlerin taleplerini kırmayarak, bugün Fatma Teyze’mizin yeni evinin temelini atma aşamasına geldik. Bundan sonra da; yine Bizlerin yakın takipi ve desteği ile kısa sürede gerek MHP’li işadamlarımız, gerekse Belediyelerimiz ile hızlı bir şekilde Teyzemizin yeni evini bitireceği. Fatma Teyzemiz bu kışı yeni evinde, sıcak yuvasında geçirecektir.” diyerek, “Her fırsatta Kırıkkale’nin sahipsiz olmadığını dile getiriyoruz. Nerede ihtiyaç sahibi varsa gerek bizler, gerekse teşkilatlarımız ve belediyelerimiz yaraya merhem oluyoruz. Biz Kırıkkale için varız, başı darda olanın da her daim yanındayız.” dedi.

FATMA TEYZEYİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Fatma Teyzenin Bahşılı Ata Dönmez Mahallesi’ndeki yeni evinin temel atılmasına; MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, MHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı, MHP kadın Kolları Komisyonu Melike Boran İsmailoğulları, MHP İl Başkan Yardımcısı Hacı Çalı, MHP İl Başkan Yardımcısı Muharrem Zengin, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, MHP Bahşılı İlçe Başkanı Mustafa Fak, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ve çok sayıda İl İlçe yöneticisi yer aldı. Dualarla atılan temel sonrası kısa bir açıklama yapan milletvekili Halil Öztürk; “Muhtâca, borçluya ve yolda kalmışa yardım etmek, İslâm’ın mühim insânî kâidelerinden biridir. Biz bu inançla bugün; ben ve tüm partili arkadaşlarım büyük bir mutluluk içindeyiz. Fatma teyzemize 20 gün önce verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Bizleri kırmayarak destek olan MHP’li işadamlarımıza şükranlarımı sunuyorum, sağolsunlar. Burada gördüğünüz birlik içinde yardıma koşma MHP siyasetinin esasen özüdür. MHP bu ülkenin sigortasıdır ve böyle kalmaya da devam edecektir. Kırıkkale’yi, Kırıkkaleliyi her alanda sahipleniyor, yalnız bırakmıyoruz. Bu bizim siyasî şiarımızdır.” dedi.  

Haber: Ahmet Gökdemir


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.