Öztürk: “Kırıkkale’nin vekili olmak bana gurur veriyor” 

Öztürk: “Kırıkkale’nin vekili olmak bana gurur veriyor” 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, saha ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR 
Cumhur ittifakı kapsamında yoğun şekilde saha ziyaretleri gerçekleştiren ve ardından Koronavirüse yakalanarak tedavisini tamamlayan MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl teşkilatıyla birlikte çalışmalarına kaldığı yerden tekrar başladı. Şehir merkezi başta olmak üzere; ilçe, kasaba ve köylerde ziyaret gerçekleştiren Öztürk, vatandaşların sorun ve taleplerini çözüm noktasında gereken çaba ve gayreti gösteriyor. Öztürk, “Kırıkkale’mizin insanını, kültürünü, doğasını, millî ve manevi değerlerimizi yürekten sahipleniyorum” dedi.

CUMHUR İTTİFAKINI VATANDAŞA ANLATIYOR 
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Meclis çalışmalarından fırsat buldukça Kırıkkale’ye gelerek burada vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaş odaklı ziyaretlerini hiç aksatmayan Halil Öztürk vatandaşları dinliyor, sorunlarına çare olmaya çalışıyor. Cumhur ittifakının çalışmaları hakkında vatandaşlara fikirlerini anlatan Halil Öztürk Kırıkkale’nin her türlü sorununun meclise taşıyarak ilgili bakanlıklar düzeyinde sorunların çözümü konusunda emek harcıyor. Kırıkkale’nin genel sorunlarının tümünü meclise taşımaya gayret ediyor.

HER ZAMAN KIRIKKALE’NİN YANINDAYIM
Öztürk’ün resmi sosyal medya hesabında yaşlı bir amcanın elinden tutarak ona yardım ettiği fotoğrafı, büyüklere saygı ve sevgi anlamında partililerinden çok geniş olumlu yorumlar aldı. Kırıkkale için her alanda mücadele ettiklerini ve Kırıkkale’nin vekili olmaktan gurur ve onur duyduğunu ifade eden Öztürk, “Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sizler gibi değerli insanlarımızın vekili olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Layık olmak içinde zaman ve koşul mefhumu gözetmeksizin mücadeleye yemin ediyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.