Özen, İYİ Parti il başkan adaylığını açıklayacak 

Özen, İYİ Parti il başkan adaylığını açıklayacak 
Yıllardır siyasetin içerisinde gençlerin takdir ve sevgisini toplayan İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Serhat Özen, hafta sonu İYİ Parti’den İl Başkanlığı adaylığını açıklayacak

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLEYECEĞİZ 
Gelecek dönemde yapılacak olan seçimlere sıkı şekilde hazırlanan İYİ Parti, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de kongre hazırlıklarını sürdürüyor. Çoğu ilçelerde kongre sürecini başlatan ve tamamlamak üzere olan İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nda il başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. Siyasette, bulunduğu her görevde adeta hareketlilik ile yeni heyecanlar getiren İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Serhat Özen, il başkanlığı için ‘bende varım’ dedi.


ARTIK KABUĞUMUZU KIRMA VAKTİ GELDİ 
12 Kasım Cumartesi günü saat 14.30’da İYİ Parti İl Başkanlığı binasında basın açıklaması gerçekleştirecek olan Özen, il başkanlığı için yapılacak olan kongre nedeniyle aday olacağını açıklayacak. Partiye gönül veren herkesi açıklamaya davet eden Özen, “4 yıldır İYİ Parti’de Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Artık bugün kabuğumuzu kırma vakti geldi ve Partimize daha büyük hizmetlerde bulunmak adına İl Başkanlığı yarışında ben de varım.” 


BU KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ DUYURACAĞIZ
“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in almış olduğu kongre kararı sonrası İYİ Parti’mizde oluşan hizmet yarışı bizleri bir hayli heyecanlandırmış ve zaferin müjdeleyicisi olmuştur. Ekip arkadaşlarımızla almış olduğum kararla birlikte Cumartesi günü saat 14.30’da il başkanlığımızda bu kutlu yürüyüşümüzü duyuracağız. Desteklerinizi bekliyor, davetimize katılmanızı önemli rica ediyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.