Özen, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı 

Özen, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı 
İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Serhat Özen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle ziyaret gerçekleştirdi. 

GAZETEKALE AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Serhat Özen, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetekale Gazetesi’nin yayın hayatına başladığı günden itibaren önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Özen, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar adına Gazetekale ailesine teşekkür etti. 


ÇALIŞMALARDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ 
Özen, “Toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi yerine getiren, bu işe emek ve gönül veren yerel ve ulusal tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Ayrıca bu anlamlı günde 1’inci yaşını kutlayan Gazetekale Gazetesi’ni de çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.