Öz Sağlık-İş’ten resim yarışması 

Öz Sağlık-İş’ten resim yarışması 
Öz Sağlık-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran, sosyal ve kültürel alanda çocuklara yönelik resim yarışması düzenlediklerini söyledi.

JÜRİ TARAFINDAN BELİRLENECEK 
Sağlık alanında çalışanlarının ve üyelerinin haklarını korumak amacıyla çalışma gerçekleştiren Öz Sağlık-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi “Ailemin Emeği-Benim Geleceğim” adı altında resim yarışması düzenlediklerini dile getirdi. Erduran, resimlerin son gönderilme tarihi 6 Şubat 2023 olarak belirlendiğini söyledi. Erduran, “Hacı Bayram Üniversitesi Görsel Sanatlar Fakültesi hocalarınca oluşturulan jüri tarafından değerlendirilecek resimlerde her türlü teknik ve malzeme (sulu boya, kuru boya, pastel boya, yağlı boya vb) kullanılabilecek. Öğrencilerin 6 Şubat 2023 tarihine kadar ebeveynlerinin bağlı bulunduğu illerdeki Öz Sağlık-İş Sendikası Şube Başkanlıklarına teslim edecekleri eserlere ve yarışmaya ilişkin ayrıntılı bilgi Şube Başkanlıklarından edinilebilecek.’’ dedi.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLECEK 
Erduran, “Şube Başkanlıkları tarafından Sendikamız Genel Merkezi’ne gönderilecek orijinal eserler, jüri üyeleri tarafından değerlendirmeye tutulacak. İlkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde birinci olan eserlere tam altın, ikinci olan eserlere yarım altın, üçüncü olan eserlere ise çeyrek altın ödülü verilecek. Ayrıca her bir kategorinin ilk 10’una giren eserlere ise çeşitli hediyeler takdim edilecek” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.