Otomobil alevler içinde kaldı! 

Otomobil alevler içinde kaldı! 
Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçeğini aratmayan bir tatbikat gerçekleştirildi.

TEORİK VE PRATİK DERSLER VERİLİYOR
Kırıkkale Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı iş birliğinde itfaiye personeline ve çevre ilçelerin itfaiye personeli ile kurum itfaiye ekiplerine yeni teçhizatların tanıtımı, mesleki gelişim, yangınla mücadele yöntem ve teknikleri, deprem, göçük ve benzeri felaketlerde ileri seviyede kurtarma şekilleri, trafik kazalarına müdahale gibi konularda teorik ve pratik dersler veriliyor. 

İTAFİYE EKİPLERİ TAM NOT ALDI 
Uzman personeli, dünya standartlarındaki teknik donanımı, en üst düzeydeki görev bilinci ve hizmette sınır tanımayan azmiyle örnek olmaya devam eden Kırıkkale Belediyesi itfaiyesi, üstün performansıyla Kırıkkalelilerin güvenini kazanmaya devam ediyor. Kırıkkale İtfaiyesi’nin başarısının perde arkasında ise programlı eğitim, çok sıkı bir çalışma ve azim bulunuyor. Bu kapsamda Kırıkkale Belediyesi itfaiyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personelini göreve; mesleki gelişim, yangınla mücadele yöntem ve teknikleri, deprem, göçük ve benzeri felaketlerde ileri seviyede kurtarma şekilleri, trafik kazalarına müdahale gibi konularda verdiği teorik ve pratik derslerle hazırlıyor. 


ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR 
Bu çerçevede, Kırıkkale Belediye itfaiyesi ve Ankara itfaiyesi personelini her türdeki muhtemel yangınla etkin mücadele edecek şekilde hazırlıyor. Gerek yeni teçhizatın kullanımı gerekse yangın koşullarına hazırlıklı olmak, özel eğitim gerektiriyor. Düzenli eğitimle personelin fizik kondisyonu zirvede tutulurken, labirent ve kazan eğitimiyle de personel karşılaşılması muhtemel zor koşullara hazırlanıyor. Merkezdeki antrenman ve tatbikatların yanı sıra, Kırıkkale İtfaiyesi’nin gerek teçhizat gerek görev bilinci gerekse başarıları nedeniyle her zaman örnek olmaya devam ediyor.

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.