Öğretmenlerden "Ah Şu Öğretmenler" tiyatrosu

Öğretmenlerden "Ah Şu Öğretmenler" tiyatrosu
Milli Eğitim Bakanlığı 2023 hedefleri doğrultusunda, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü projelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.Öğretmenlerin mesleki gelişimlerinin yanında, sanatsal yönlerini de geliştiren Tiyatro etkinliği 11.00-16.00-19.00 saatlerinde 3 seans olarak sergilenerek izleyicilerin beğenisine sunuldu.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Kırıkkale’de değişik okullarda farklı branşlarda görev yapan  öğretmenler Kırıkkale Kültür Merkezi Salonunda “Ah Şu Öğretmenler” isimli tiyatro oyununu oynadı. Sezai Yeşilyurt’un  yönetmenliğini üstlendiği tiyatro oyununda gösterdikleri performans ile öğretmenler izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

BÜYÜK HEYECAN DUYDUK

Alper Boran ve Yalçın Gül tarafından yazılan komedi oyunu iki perde halinde sahnelendi. Sabah ve öğleden sonraki seanslarda da izleyicilerin performanslarından memnun kalmasının kendilerini motive ettiğini dile getiren öğretmenler, tiyatroda oyunculuk deneyimini ilk defa yaşadıklarını,  oyuna hazırlanma sürecinde ve sergilerken büyük heyecan duyduklarını ve çok büyük keyif aldıklarını, öğrencileri sanata teşvik etme konusunda örnek olduklarını söylediler.

KIRIKKALE HALKI ÇOK SEVDİ

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf  Tüfekçi yapmış olduğu açıklamada " Böyle bir tiyatro etkinliği düzenleyerek öğretmenlerimizi bir araya getirdik. Öğretmenlerimiz çok çalıştı. Bu çalışma günler sürdü. Sonunda yapmış oldukları gösteri çok başarılı oldu ve Kırıkkale halkı tarafından çok sevildi. Biz böyle etkinliklerimize devam edeceğiz. Tiyatro etkinliğimizde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum''dedi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.