Öğrenciler, ‘İyi Ki Varsın Eren’ filminde buluştu 

Öğrenciler, ‘İyi Ki Varsın Eren’ filminde buluştu 
Kırıkkale Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce gençlere yönelik ’Kesişme: İyi ki Varsın Eren’’ sinema etkinliği düzenlendi.

7 SEANSTA 1500 ÖĞRENCİ KATILDI 
Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filmini izlemeye toplamda 7 seansta toplam bin 500 öğrenci katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, “Gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesinin sağlanması, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması, milli ve manevi duygularının geliştirilmesini, Milli birlik ve beraberliğimizin güçlendirilmesini sağlamak amacıyla Gençlik Merkezlerimizce birçok etkinlik düzenlenmektedir” dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Alp, “Bu kapsamda 2022 yılında vizyona giren Trabzon Maçka’da teröristlerle kahraman Mehmetçiğin çatışması sırasında hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayat hikâyesini konu alan ‘’Kesişme: İyi ki Varsın Eren’’ filmini izlemeye ilimizde KYK yurtlarında kalan öğrencilerimiz, ilimizde ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrenciler, Gençlik Merkezi üyeleri ile sporcularımız katıldı.

RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN 
“Şehitlerimiz Eren Bülbül ve Jandarma Astsubayımız Ferhat Gedik'i ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bu film aracılığıyla şehitlerimizin kalplerinin ummanlığı, yiğitlikleri, cesaretleri gençlerimize örnek teşkil ediyor” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.