Mustafa Necati’de okuma bayramı

Mustafa Necati’de okuma bayramı
​​​​​​​Kırıkkale’de faaliyet gösteren Mustafa Necati İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri ve aileleri neşe içerisinde okuma bayramında buluştu.

YARINLARIMIZ ONLARA EMANET

Eğitim ve öğretim alanında çeşitli faaliyet gösteren Mustafa Necati İlkokulunda, okuma şenliği etkinliği gerçekleştirildi. Sınıf öğretmeni Ayşe, 28 kişilik mevcudu ile kısa zamanda Öğrencilerinin okumayı yazmayı öğrenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sınıf öğretmeni yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Değerli velilerim, kıymetli çocuklarım ve öğretmen arkadaşlarım öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlamak istiyorum. Bu güzel Akşamda teşriflerinizle bizleri çok mutlu ettiniz.”

BU YOLA HEP BİRLİKTE ÇIKTIK

Çocuklarımız güçsüzler aylardır yoğun bir çabayla çok zor olan bir işi başardılar. Okuma yazmayı biz bildiğimiz için kolay geliyor ama çocuklarımız için gerçekten çok zorlu bir süreçti. Bizler bu süreci sizlerin desteğiyle ve çocuklarımızın emeğiyle hep birlikte başarıyla tamamladık. Öncelikle bu zorlu süreçte desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu yola hep birlikte çıktık, zaten yollarımız bir şekilde karşılaştı bizim, ama şükürler olsun şu ana kadar her şey çok güzel gitti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

“Özellikle velilerim arasındaki bu güzel iletişim inşallah dört yıl boyunca sürer, böyle güzel organizasyonlarda imza atarız. Bu süreçte ben birde şunu gördüm her biriniz gözlünüzü ortaya çok güzel koydunuz ki, bilinçli olan saygınızla, sevginizle desteğinizle, iyi niyetinizle

umarım rabbim bizi hiç şaşırtmaz ve dört yılımızı bu şekilde tamamlarız. Çocuklarımızla güzel şeyler başarıldı, istedik ki birde ödülü olsun bunun, ödülünde yine hep beraber olsun aile bütünlüğünü bozmayalım istedik ve bu akşam yemeğini organize ettik” dedi. Daha sonra öğrencilerle birlikte pasta kesildi, öğrencilere okuma belgeleri takdim edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.