Müftü Yaşar: “Engelleri hep birlikte kaldırmalıyız”

Müftü Yaşar: “Engelleri hep birlikte kaldırmalıyız”
 Kırıkkale İl Müftülüğü ile TDV Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla engelli vatandaşlara yönelik birçok etkinlik düzenledi.

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ 
Din görevlileri ve Kur’an kursu hocalarının da katılımıyla aralarında engelli Kur’an kursu öğrencilerinin de bulunduğu 10 haneye engelli ziyaretleri düzenlendi. Bu kapsamda Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar beraberindeki heyetle engellilerin önemli olduklarını hissettirmek ve daima yanlarında olduklarını belirtmek amacıyla engelli vatandaşlara yönelik hane ziyareti gerçekleştirdi.

HER İNSAN BİR ENGELLİ ADAYIDIR.
İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker ve TDV Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları Başkanı Emine Çavdar’ın da eşlik ettiği ziyarette Müftü Yaşar, “Allah, sizin görünüşünüze ve mallarınıza bakmaz, O ancak kalplerinize ve amellerinize bakar.” Ayetini hatırlatarak “Her insan bir engelli adayıdır. Engelli kardeşlerimizin yanlarında olmak, onlara hayatı kolaylaştırmak dini ve insani bir sorumluluktur. Engelli kardeşlerimizin dertleriyle dertlenmek sevinçlerine ortak olmak onlara bir damla sevinç taşımak en faziletli amellerdendir. Ben bu vesileyle TDV Kadın Kollarımız nezdinde tüm müftülük personelimize ve engelli bireylerin ailelerine teşekkür ederim.” dedi. Ziyarette Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Nihat Ceylan, Din Hizmetleri Uzmanı Lütfullah Bozok ve Celalettin Aygün de hazır bulundu. 

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.