Mücadelemiz halkımız için

Mücadelemiz halkımız için
31 Mart 2019 mahalli idareler seçimi sonrası yeniden Sulakyurt Belediye Başkanı seçilen İsmail Bildik, mazbatasını aldı. Sulakyurt’a geçmişte olduğu gibi yine hizmet sözü veren Bildik, “Bizim mücadelemiz halkımız içindir” dedi.

HUZUR İÇİNDE TAMAMLANDI

Milliyetçi Hareket Partisi Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimi sonrası yeniden başkan seçilerek mazbatasını düzenlenen törenle aldı. Kalabalık heyetle mazbatasını alan Bildik, “Başkan Bildik nerede biz oradayız” sloganlarıyla karşılandı. Seçimin huzurlu bir şekilde tamamlandığına vurgu yapan Bildik, ”İlçemize ve halkımıza hizmette kaldığımız yerden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇABA VE GAYRET GÖSTERİYORUZ

Sulakyurt’a geçmişte olduğu gibi yine hizmet sözü veren Bildik, “Bizim mücadelemiz halkımız içindir. Bu makam bizim değil, halkımızındır. Siz kıymetli halkımıza en iyi hizmeti sunmanın çaba ve gayretindeyiz. İlçemize büyük hizmetler getirerek, bizlere oy veren vermeyen herkesin başkanı olarak çalışma sergiliyoruz. Çünkü bu ilçe bizim, bu ilçede hepimiz yaşıyoruz. İnşallah ileriki günlerde daha güzel yatırım çalışmalarına imza atacağız” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.