MKE özelleştirilemez

MKE özelleştirilemez
Seçime sayılı günler kala İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde Kırıkkale halkına hitap etti. Kırıkkale’ye Jandarma Eğitim Birliği ve Trafik Eğitim Merkezi müjdesini veren Soylu, MKE Kurumunun da asla özelleştirilemeyeceği mesajını verdi.

31 Mart seçimlerine 6 gün kala İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırıkkale Cumhuriyet meydanında AK Parti seçmeniyle bir araya geldi. Binlerce kişinin katıldığı mitingde İçişleri Bakanı Soylu, Kırıkkaleli vatandaşlara seslenerek "Siz kimsenin lafına bakmayın MKE daha güçlü Olacak. MKE özelleşmeyecek, satılmayacak''dedi.
KIRIKKALE BURUNLARINI ÇIKARMIYORUZ

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can,   Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı, ilçe ve belde adayları tek tek sahneye davet edildi.Büyük bir katılımın yaşandığı mitingde Soylu,  teröristlere göz açtırmadıklarını söyledi. Soylu, "bu ülkeyi kim bölmeye çalışırsa sizlere söylüyorum  gözünün yaşına bakmayız.13 -14 yaşındaki çocukları dağa götüren namertlerin burnundan getireceğiz. Bir anne Kırıkkale'de çocuklarını rahatça gezdiriyorsa Batman'da Şırnak'ta Hakkari'de de çocuklarını gezdiriyorlar. Kırıkkale burunlarını çıkarmıyoruz. Son iki yılda 3 bin 200 teröristi  yok ettik.''dedi.

MEMLEKETE GÖZÜNÜ DİKENİN GÖZÜNÜ OYARIZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasının devamında "Kırıkkaleliler başımızı sinenize koymaya geldik.Ben hiç bir lafı midende tutmadım çünkü evlattınız için en kritik zamanlardan biri. Bu ülkede başbakan bakanlar asıldı.Ülkemin geleceğiyle oynadılar. Kardeşi kardeşe kırdırdılar.  Gezi olayları bitince faizler 15'e çıktı. Türkiye İMF' yi çantasını koluna vermiş göndermiştik. Onlar bize Suriye'ye  girme dediler, Biz çatır çatır girdik PKK'yı oradan kazıdık.Bu memlekete gözünü dikene gözünü oyarız.''dedi.  Program sonunda Soylu katılımcılarla toplu fotoğraf çektirdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.