Minikler Kur’an öğrenmenin sevincini yaşadı

Minikler Kur’an öğrenmenin sevincini yaşadı
Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Bağış Camii Kur’an kursunda eğitim gören ve Kur'an öğrenen öğrenciler için "Kur'an-ı Kerim Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Miniklerin sevincini paylaşan ve 4-6 yaşın insan kişiliğinin oluşmasında temel oluşturduğunu, bu temelin Kur’an-ı Kerim gibi ilahi kelamla doldurulmasının önemini vurgulayan Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ceylan, “Peygamber efendimiz evladı Kur’an okuyan ve onunla amel eden çocuğun anne babasına kıyamet günü bir taç giydirilir ki o tacın ışığı güneşten daha güzeldir buyuruyor.”

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 
“İnşallah bu muştuya mazhar olursunuz. Rabbim bu yolda olan yavrularımızın sayılarını arttırsın. Kur’an’ı Kerimle tanışamamış evlatlarımıza, ailelerimize, ebeveynlerimize de en kısa zamanda Kur’an’ı Kerimle tanışmayı, hemhal olmayı, onunla amel etmeyi, son nefesimize kadar bu güzel hasletlerle ömür geçirebilmemizi nasip eylesin. Kur’an-ı Kerim’e geçen sevgili yavrularımıza, onları kursumuza gönderen değerli velilerimize ve emekleri için Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum."  dedi. Minik öğrencilerin ilahiler seslendirdiği program, öğrencilere belge ve hediye takdimi ile sona erdi.

Haber: Burak Çalışkan 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.