MHP’li Öztürk: “Ben hemşehrilerimle üzülür, onlarla neşelenirim”

MHP’li Öztürk: “Ben hemşehrilerimle üzülür, onlarla neşelenirim”
Seçim çalışmaları sırasında, Kırıkkale halkının sahipsizliğine son vermeyi vaat eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkale sokaklarını dolaşarak, hemşehrilerinin derdini dinleyip anında çözüm yoları üretebilmek için elinden geleni yapıyor.

KIRIKKALE’NİN HER SOKAĞINI ARŞINLIYOR
MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, adım adım arşınladığı Kırıkkale sokaklarında vatandaşın halini hatırını sorup sıkıntısı ya da talebi olan vatandaşların dertlerinin çözümü için her türlü çabayı gösteriyor. Meclisin tatile girmesini de fırsat bilen Öztürk, önceki hafta sonunu, eşiyle birlikte Kırıkkale sokaklarında vatandaşla kucaklaşarak geçirdikten sonra, geçen hafta sonunda da Kırıkkale’nin merkez mahallelerinde çat kapı ziyaretler gerçekleştirdi.

BALIŞEYH’TE ESNAF ZİYARETİ
Hafta başında da Balışeyh ilçesinde kısıtlamadan muaf olan esnafları ziyaret eden MHP
Kırıkkale Milletvekili Öztürk, Kovid-19 sebebiyle getirilen kısıtlamalar ve bu süreçte esnafın yaşadığı sorunlarla ilgili olarak fikir alışverişinde bulundu. Balışeyh ziyaretine, MHP Balışeyh ilçe teşkilatıyla başlayan MHP’li Öztürk, İlçe Başkanı Cengiz Delice’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gerek vatandaşların, gerekse esnafın sorunlarıyla ilgili olarak anında gerekli mercilerle irtibata geçen MHP’li Öztürk, “Kırıkkale’nin derdi benim derdim, mutluluğu benim mutluluğumdur. Ben hemşehrilerimle üzülür, onlarla neşelenirim” dedi.

“KAMU BORÇLARINDA YAPILANDIRMA TAKSİTİ ERTELENMELİ!”
Özellikle esnaflarla sohbeti sırasında, Kamu Borçlarına yönelik yapılandırmada, Mayıs ayı taksitinin ertelenmesi gerektiğini de ifade eden MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, bu konuda gerekli görüşmeleri sağladığını, Hazine ve Maliye Bakanlığının, vatandaşların lehine olacak bir düzenlemeyi en kısa zamanda ilan etmesinin ümit ettiğini kaydetti. Öztürk, salgın sürecinin en çok etkilediği kesim olan esnaflarla ilgili iyileştirici çalışmaların da Cumhur İttifakının en önemli gündemleri arasında yer aldığının altını çizdi.

VATANDAŞLAR ÖZTÜRK’E BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR
Hem merkez mahallelerde hem de Balışeyh ilçesinde vatandaşların büyük ilgi ve yakınlığıyla karşılanan Öztürk için Kırıkkaleli hemşehrileri, özellikle sosyal medyadan büyük iltifatlar yağdırdılar. MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk’ün sıcak, samimi ve mütevazı bir kişiliğe sahip olduğunu yorumlarında ifade eden vatandaşlar, “Biz artık karşımızda milletvekilimizi görmeye çok alıştık. Ayrıca Halil Öztürk’ün en önemli özelliği samimiyeti ve dürüstlüğü. Kendisine iletilen talep küp kâğıda yazılıp bir kenara atılmıyor. Anında karşılık buluyor, ertesi gün sonucu görülüyor” ifadelerini kullandılar.
 


6091539f108a1-ozturk (2).jpg

6091539f241a5-ozturk (1).jpg

6091539f32c3d-ozturk (3).jpg

6091539f42946-ozturk (4).jpg

6091539f64cc0-ozturk (5).jpg

6091539f700f0-ozturk (6).jpg

6091539f83735-ozturk (7).jpg

6091539f8ee84-ozturk (8).jpg

6091539f9bde0-ozturk (9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.