MHP merkez ilçeden birlik ve beraberlik 

MHP merkez ilçeden birlik ve beraberlik 
İl teşkilatıyla birlikte uyum içerisine çalışma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve yönetimi, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

YAPILAN VE YAPILACAK ÇALIŞMALAR ANLATILIYOR 
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve parti yönetimi, siyasi parti çalışmalarını il teşkilatıyla birlikte hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda haftalık olağan toplantı gerçekleştiren Akbulut ve yönetimi, yaptıkları ve yapacakları çalışmaları değerlendirerek fikir birliği sağlıyor. Akbulut, “Vatanımız, milletimiz ve memleketimiz için her alanda üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmenin çabası içerisindeyiz” dedi.

DOĞRUNUN YANINDA, YANLIŞIN KARŞISINDAYIZ 
Akbulut, “Milliyetçi Hareket Partisi, vatanını milletini hiçbir maddî karşılık beklemeden sevenlerin partisidir. Geçmişinde şanlı tarihimizin, medeniyetimizin, kültürümüzün izleri vardır. Her zaman doğrunun yanında, yanlışın karşısında olduk. O yüzden sevenlerin de, karşı olanların gözü hep bizim üstümüzdedir. Biz de dikkatle takip edildiğimizi biliyor ve bu anlayışla çalışıyoruz. Zaten en büyük takip edenin de Allah olduğunun bilinciyle yaşıyoruz. Hepimiz mahşerde gününde hesap vereceğiz. Biz de hesabı sağ elinden verilenlerden olmaya gayret ediyoruz.”

MEMLEKET DEYİNCE BİZİM İÇİN AKAN SULAR DURUR
Geçmişte vatanımız dara düştüğünde, milletimiz bölünüp parçalanmak istendiğinde "bana ne!" Demedik. Her zaman çileye talip olduk, sıkıntıyla yaşadık. Buna rağmen "önce devletim ve milletim" demekten geri durmadık. Bizdeki bu aşkı bazıları anlamakta zorluk çekiyorlar. Meselenin memleket meselesini olduğunu idrak edemiyorlar. Vatanımız olmazsa, milletimiz birbirine düşerse bizim varlığımızın kıymeti olmayacağını anlayamıyorlar. Millet, memleket deyince bizim için akan sular durur. Türkiye, Türk dünyasının gözbebeğidir. Ayrıca sadece Türk dünyasının ve İslam dünyasının değil, dünyadaki bütün sömürülen, istismar edilen milletlerin kurtuluş umududur. Son bağımsız devletimiz olan ve ebediyete kadar yaşatmak istediğimiz.”

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.