Meydan’a gururlandıran terfi 

Meydan’a gururlandıran terfi 
Ordu’da Garnizon Komutanı aynı zamanda Askerlik Şube Başkanı Kırıkkaleli hemşerimiz Yarbay Ahmet Meydan, bir üst rütbeye yükselerek albaylığa terfi etti. 

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN DAİMA YANINDA 
Ordu'da yaklaşık 6 yıldır Garnizon Komutanlığı ve Askerlik Şube Başkanlığı görevlerini yerine getiren Personel Yarbay Ahmet Meydan, 2022 genel terfileriyle 30 Ağustos 2022 tarihinden itibaren Albaylığa terfi etti.  Personel Albay Ahmet Meydan, kentte özellikle şehit aileleri ve gazileri yalnız bırakmayarak her zaman yanlarında olduğunu hissettirerek vatandaş odaklı çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Öte yandan Albay Meydan, Ordu Askerlik Şubesi Başkanlığını, 2022 faaliyetlerinde Türkiye'nin en başarılı birlik ve kurum ödülünü almasını sağlayarak bir ilke imza attı

AHMET MEYDAN KİMDİR?
Kırıkkale Balışeyh ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Albay Ahmet Meydan, 1974 yılında Kırıkkale’de doğmuş ilk ve Orta Okulu Kırıkkale’de bitirip Askeri okuldan mezun olduktan sonra Türk silahlı kuvvetlerinde çeşitli birliklerde görev yapmış, halen Ordu İlinde Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkanı Olarak görevine devam etmektedir.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.