Lokantacılar odasının yeni başkanı Işıkten 

Lokantacılar odasının yeni başkanı Işıkten 
Lokantacılar, Pastacılar, Yufkacılar, Simitçiler, Çiğköfteciler Odası Başkanlığı’nda seçim heyecanı yaşandı.

ÜYELERİN ÇOĞUNLUK OYUNU ALDI 
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı odaların seçim heyecanı devam ediyor. Hafta Lokantacılar, Pastacılar, Yufkacılar, Simitçiler, Çiğköfteciler Odası Başkanlığı’nın seçimi gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde yapılan seçimde 8 aday, başkanlık için yarıştı. Kongrede üyelerin çoğunluk oyunu alan Faruk Işıkten, başkan seçildi. Kongrenin Divan Başkanlığı İshak Gençer, üyelikleri ise Adnan Çatalok, Can Ahmet Uyar ve Behsat Yerlikaya yaptı.  


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Seçim sonrasında birlik ve beraberlik sergileyen Işıkten, geçtiğimiz aylar içerisinde hayatını kaybeden bir önceki dönem başkanı merhum Yurtalan Eroğlu’nu da dualarla yad etti. Işıkten, her zaman birlik içerisinde sıkıntılarda birbirlerine destek olacaklarına ve sorunlara çözüm yollara arayacaklarını ifade etti. Işıkten, “Ülkeye en fazla katma değer kazandırıp, istihdam sağlayıp, gerek devletle gerek halkla birebir ve iç içe olan yegane meslek kuruluşuyuz.  Bizim görev ve sorumluluğumuz, sadece Ahi Evran günlerinde kuşak bağlayarak gösteri yapmak değildir. Sadece kazanç peşinde, kar peşinde koşan insanlarda değiliz” dedi.


ÜYELERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ 
Biz Kırıkkale´yi doyuran, en az devletimiz kadar fakire fukaraya yardımcı olan, yatağa aç insan girmesin diye mücadele eden, artanı, kalanı ile herkesten fazla sokak hayvanlarını doyuran yani, bir anlamda Kırıkkale´ye hayat veren, devletin yükünün çoğunu gönüllü sırtlayan meslek kuruluşuyuz. Tüm bunları güler yüzümüzle yapıyoruz diye kimse sorunumuzun olmadığını sanmasın. Biz koltuk sevdalısı değil hizmet sevdalısı olduğumuzu seçimden önce belirtmiştik. Allah´ın izni ile mazbatamızı alır almaz hizmetlerimize başlayacağız. Bu verişe ile bana destek veren ve vermeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.


LOKANTACILAR ODASININ YÖNETİM LİSTESİ 
Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Faruk Işıkten, Sinan Kürkçü, Tuğba Karabıyık, Yılmaz Sürmeli, Süleyman Köşker ve Emrah Uysaler. Denetim Kurulu Asil Üyeler: Ferhat Bülbül, Ahmet Can Yeşil ve Emrah Güldüren. 


Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.