Liselilerden anlamlı gezi 

Liselilerden anlamlı gezi 
Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi, sosyal ve kültürel alanda anlamlı bir etkinliğe imza attı.  

FAKÜLTELER HAKKINDA BİLGİ EDİNDİLER 
Kırıkkale’nin geçmişten bugüne sağladığı eğitimlerle önemli liseleri arasında yer alan Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi, sosyal ve kültürel alanda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Okul yönetimi tarafından 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik gezi düzenlendi. Kırıkkale Üniversitesi Fed Edebiyat, Güzel Sanatlar, Beden Eğitim ve Veterinerlik Fakültelerini gezme imkanı buldular. Öğrenciler hem üniversiteyi gezme imkanı hem de üniversitenin bölümlerini yakından tanıma fırsatı buldular. 

ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ 
Öğrencilere gezide Okul Müdürü Ömer Bütün, öğretmenlerden ise Seda Özdemir, Harun Reşit Ertaş, Ahmet Yamanel, Yakup Şimşek eşlik etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Okul Müdürü Bütün, bu gibi sosyal etkinliklerin önem taşıdığını söyledi. Öğrencilerin gidecekleri üniversite konusunda bilgi sahibi olduğuna vurgu yapan Bütün, “Bünyemizde eğitim alan çocuklarımızın hayallerine kavuşması amacıyla elimizden gelen bütün çaba ve gayreti gösteriyoruz” dedi. 


Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.