Lise öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi

Lise öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi
Kırıkkale İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından ‘Manevi Rehberlik Hizmetleri’ yapılan lise öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

KUR’AN TİLAVETİ
Çeşmeli Cami’si Müezzin Kayyımı Nuri Karahasanoğlu’nun okuduğu Kur’an tilavetinin ardından Nur Camii Müezzin-Kayyımı Mustafa Şentürk tarafından ilahi seslendirildi. İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar programın hazırlanmasında maddi ve manevi katkı sağlayanlara ve katılımları ile İl Müftülüğünü şenlendiren öğrencilere teşekkür ederek zihin açıklığı ve derslerinde başarılar diledi.

“GENÇ ÇAĞLARDA HATADAN KORUNUN”
Gençlik Koordinatörlüğünden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Dr. Ali Ünal gençlere yönelik kısa bir sohbette bulundu. Konuşmasında “ayette ifade edilen ‘temurru merra-s sahab’ tabiriyle dağlar gibi sabit zannedilen, sahibi olduğumuz gençlik gibi nimetlerin bulutların hareketi gibi hızlı ve geçici olduğundan yola çıkarak zamanın önemine değindi. Gençliğin de sabit olmadığını, hızla geçmekte olduğunu, özellikle gençlik çağında hatalardan korunmak için duygu ve hislerden çok akıl ile hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Ünal, katılımlarından dolayı gençlere teşekkür etti. İl Müftü Yardımcısı Ünal’ın konuşmasından sonra her pansiyondan bir öğrenci pansiyonlarını temsilen, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yapılan Manevi Rehberlik Hizmetleri ile ilgili görüş ve önerilerini ileterek programın hazırlanmasından dolayı İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne teşekkür ettiler.

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.