Köylerde beton yol çalışmaları devam ediyor

Köylerde beton yol çalışmaları devam ediyor
Balışeyh ilçesine bağlı Akçakavak, Kargın, Karalı ve Delice ilçesi Elmalı Köyü için devam ediyor.

VATANDAŞLAR İSTEK VE TAPELERİ DİNLENDİ
İncelemelere ilk olarak Balışeyh ilçesine bağlı Akçakavak köyünde başlayan Vali Tekbıyıkoğlu yol çalışmalarını incelemesinin ardından köyün tarım alanındaki çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Köy içerisinde bulunan tarihi yapıya sahip köy okulunda incelemelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, okulun tarihi yapısının korunarak restorasyon çalışmaları yapılması için ilgili birimlere talimatlar verdi. Kargın, Karalı ve Delice ilçesine bağlı Elmalı köyü grup beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Tekbıyıkoğlu incelemelerinin ardından ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

BETON YOLLAR, ASFALT YOLLARA GÖRE DAHA UZUN ÖMÜRLÜ
Köylerine gelen devlet hizmetlerinden memnun kaldığını ifade eden vatandaşlar, giderilmesi gereken bir sıkıntıları olduklarında kısa sürede ilgili birimlere ulaştıklarını; sorunlarının ise anında çözüldüğünü söyleyerek Vali Tekbıyıkoğlu ve beraberinde ki protokol üyelerine teşekkürde bulundular. Kaplama yollar ve asfalt yolların sürekli bakım istediğini ve az ömürlü olduğunu belirten Vali Tekbıyıkoğlu, beton yollar sayesinde uzun ömürlü yollara, köylerin kavuştuğunun altını çizdi. Vali Tekbıyıkoğlu, “Kargın, Karalı ve Elmalı köylerimiz için grup beton yol çalışmaları devam etmektedir. Toplamda 9 kilometrelik bir yola, köylerimiz kavuşacak. Bu yollar 40-50 yıl bozulmadan kalmaktadır”

TRAFİK KURALLARINA RİAYET EDİLMELİ
Vali Tekbıyıkoğlu, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte köylerimize grup beton yolları yapmak için yoğun mesai harcamaktayız. En fazla istifade edecek olan köylerimizden başlayarak bütün köylerimize beton yolların yapılması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.  İncelemelerini tamamlamasının ardından Elmalı köyünde yaşayan vatandaşlar ile köy konağı bahçesinde bir araya gelen Vali Tekbıyıkoğlu yapılacak beton yolları kullanacak sürücülerin trafik kurallarına uyması hususunda uyarıda bulundu. Vali Tekbıyıkoğlu tarafından yapılan beton yol çalışmaları incelemelerinde Vali Yardımcısı Mehmet Miraç Topaloğlu, Balışeyh Kaymakamı Batuhan Sancar Kurdu, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ve köy muhtarları ile vatandaşlar bulundu.

Haber: Osman Yılmaz


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.