Kitap Fuarı'na yoğun ilgi

Kitap Fuarı'na yoğun ilgi
Kırıkkale'de ilk defa düzenlenen ve il dışından gelen 80 yayınevi ile 80 yazarın katılacağı '1. Kırıkkale Kitap Fuarı'na vatandaşlar açılış öncesi yoğun ilgi gösterdi.

Kırıkkale Valiliği tarafından, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde 08 Nisan Pazartesi günü açılışı gerçekleşecek '1. Kırıkkale Kitap Fuarı' konuklarını ağırlamaya başladı. Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki otopark alanına fuar için kurulan çadırda binlerce kitap ve el sanatları ürünleri yer alıyor. Kırıkkaleli 35 yazar, şair ve kültür adamlarının yer alacağı fuara 80 yayınevi ile il dışından 80 yazar katılacak. Ayrıca fuar alanına kurulan çocuk eğlence çadırında çocuk animasyonları, çocuk tiyatroları, palyaço gösterileri, atölye çalışmaları ve illüzyon gösterileri gerçekleştiriliyor.

Fuar süresince yazarlar tarafından Müftülük Konferans Salonu'nda öğleden önce Kırıkkaleli yazarlar, öğleden sonra şehir dışından katılan yazarlar tarafından söyleşiler ve imza günleri düzenleniyor. Kırıkkale'de ilk kez yayınlanan kitap fuarında 80 yayınevi, 80 tane de yazarın katıldığını ifade eden İl Kültür Müdür Yardımcısı Saffet Aksun, bunun haricinde 10 tane de söyleyişi olacağını söyledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.