Kırıkkale’ye değer… Müjdeler olsun!

Köşe yazarı Kadir Yahşi'nin 'Kırıkkale’ye değer… Müjdeler olsun!' adlı köşe yazısı.

Merhaba Kırıkkale’m. Müjdeler olsun.

Sonunda yazılı basında Gazetekale’yi sizlerle buluşturduk.

Yahşi Medya ile yıllar önce uzun bir yolculuğa çıkmıştık.

Hamd olsun ki, bugün Yahşi Medya her platformda yerini alıyor. Artık geleneksel medyada da var Yahşi Medya.

***

Gazetekale’yi Kırıkkale’ye armağan ediyorum. Gazetekale, Kırıkkale’ye ışık verecek ve varlığını hissettirecek. İnternet haberciliğinde olduğu gibi yazılı basında da 1 numara olmayı hedefliyoruz.

***

Üstat Neşet Ertaş’ın da dediği gibi; ‘Yâri güzel olanın gözüne uyku girmezmiş’ ben de açıkçası bu şiarla hareket ediyorum. Memleketim Kırıkkale’yi çok seviyorum. Canım memleketim benim için çok kıymetli ve değerli. Bu nedenle memleket için gece gündüz ekipçe çalışıyoruz.

***

Bence herkes kendi hikayesini yazar ve oynar.

Herkesin kendine göre başarı hikayeleri vardır. Bende başarının bendeki anlamını şöyle yorumluyorum; İnsanlarla uğraşmayın diyorum! Yani herkes kendi işini yapsın. Çünkü ben öyle yapıyorum. Sadece işinize odaklanın ve ne iş yapıyorsanız yapın, ayaklarınız yere bassın.

***

Kırıkkale’de çok iyi bir noktaya geldik. Bir çok yenilik yaptık. Ve halkında teveccühünü kazandık. Toplum bize ciddi manada destek veriyor ve yaptıklarımızı beğeniyor.

Çok şükür…

***

Ve bu teveccühe layık olmak adına hiçbir emekten kaçmayarak ‘Dijital Gazetekale’yi sizlerle buluşturduk. Yani memleketin aşkı, memleketin sevdası üzerine kurulan bir gazete.

***

Yahşi Medya yaklaşık 6 yıldır Kırıkkale’de hizmet veriyor. Bu süre zarfında bir çok markaya hayat verdik, büyüttük. Kırıkkale’ye bir hava getirdik.

***

Benim kendime göre ilke edindiğim sözler vardır.

Mesela; İnsanların sadakatini satın alamazsınız, bırakın herkes mutlu olduğu yerde hayat sürsün!

Ve ben bunu her zaman vurgularım. Bu nedenledir ki çalışanlarıma kardeşim gibi, arkadaşım gibi bakıyorum. Onlara sadakat aşılama gibi bir derdim yok. Çünkü insanlar mutlu olduğu yerde hayatını sürdürürler ve mutlu olduğu yerde başarıyı yakalarlar.

Ben tamamıyla buna bakıyorum. Örnek verecek olursak; Google gibi global bir şirkette insanlar istediği saatte çalışıyor. İstediği saatte gelip, istediği saatte gidiyor. Ben de kısmen işyerinde bunları hayata geçirdim ve mutsuzluk üzerine yapılan tüm hamleleri yok ettim. Tabi birçok girdap var başarının sırları ile ilgili.

***

En güzeli de şu; memleketim kazanıyor, memleketim büyüyor.

Daha yapacağımız çok şey var ve yolumuz uzun.

Allah ömür verirse daha çok ‘fikri’ hayata geçireceğiz ve şimdi de Gazetekale’yi kurduk. Yazılı basında artık biz de varız. Her zaman söylüyorum ‘Kırıkkale dörtten büyüktür’ diye. Bunun manasını ve mesajını herkes çok iyi biliyor.

***

 

Eleştirmek istemiyorum. Herkes kendi işini yapsın. Hep şunu söylüyorum ‘yapılmayanı’ gördüğüm zaman memleketim adına üzülüyorum. Ve yapılan olunca da insanların bana olan eleştirisini veya çekememezliğini görüyorum. İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar. Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsızlık duymaz.

Ben böyle düşünüyorum.

***

Biraz Gazetekale’ye değinelim.

Gazetekale’de tamamıyla özel haber, özel röportaj ve özel içerik göreceksiniz. Gazetekale, QR kod erişimi sayesinde tüm dijital platformlar ile entegreli olacak. Yani geleneksel medyaya teknolojiyi bağlayacağız. Ve bunu da hem mobil uygulama da, hem de bütün sosyal ağlar da göreceksiniz. Bugün elinizde okuduğunu gazete bütün dijital platformlarla entegreli ‘dijital bir gazete.’

***

Son olarak;

Bizlere desteğini esirgemeyen Gazetekale.com takipçilerine gönülden teşekkür ediyorum.  Bu satırlardan aileme, çalışma arkadaşlarıma ve tüm ekibime çok teşekkür ediyorum. Yoğun iş hayatı temposunda benim nazımı çeken eşim Berna Yahşi’ye çok teşekkür ederim. Dualarında kendimi bulduğum annem Aysel Yahşi’ye, ablalarıma ve ağabeyime teşekkür ederim.

***

Biz yazıp çizerken, röportaj yapıp kurgularken çok eğlendik ve beğendik. Umarım sizde beğenirsiniz.

Gazetekale, Kırıkkale’ye hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Hep birlikte daha güzele, daha iyiye…

Bizleri takip etmeyi unutmayın, görüşmek üzere, sağlıcakla kalın!


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.