Kırıkkalespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2’nci tura yükseldi

Kırıkkalespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2’nci tura yükseldi
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında eleme turunun ilk etabını geçti. Gölcükspor’u konuk eden Kırıkkalespor, sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılarak tur atlayan taraf oldu. 

TUR ATLAYAN TARAF KIRIKKALESPOR
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Ziraat Türkiye Kupası 1’nci tur karşılaşmasında, Gölcükspor ile karşı karşıya geldi. Başpınar Stadyumunda oynana maç Kırıkkalespor’un 1 faklı üstünlüğü ile sona erdi. 2-1’lik skorla sona eren maçta tur atlayan taraf Kırıkkalespor oldu. 

İLK TEHLİKELİ ATAK 10’UNCU DAKİKADA
Karşılaşmanın ilk etkili atağı Kırıkkalespor’dan geldi. Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında etkili pas oyunu ile Gölcükspor kalesinde tehlike oluşturan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ceza sahasının dışından İbrahim Kongur’un şutu ile gole yaklaşsa da, top kalecinin kucağında kaldı.

GOL 32’NCİ DAKİKADA GELDİ
Karşılaşmanın 32’nci dakikasında sağ kanattan etkili gelen Kırıkkalespor, Aykut Çift’in ortasında Mehmet Berke Yanmaz’ın kafa vuruşu ile 1-0 önce geçti. Ayrıca bu gol ilk yarının skorunu belirleyen gol oldu. 

İKİNCİ GOL 61’NCİ DAKİKADA
İkinci yarıya hızlı başlayan ve etkili bir oyun ortaya koyan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, karşılaşmanın ikinci golünü 61’nci dakikada buldu. Sol kanattan Ali Helvacı’nın ortaya düzgün bir vuruş yapan İbrahim Kongur, takımını 2-0 öne geçirdi.

GÖLCÜKSPOR’UN GOLÜ 72’NCİ DAKİKADA
Neredeyse 90 dakika boyunca top oynayamayan Gölcükspor, karşılaşmada attığı tek golü duran topla buldu. Karşılaşmanın 72’nci dakikasında duran topla ceza sahasının içine orta yapan Gölcükspor, Miran Avcı’nın kafa vuruşu ile golü buldu.

STAT: Başpınar

HAKEMLER: Berkan Çetin, Emre Aslan, Mazlum Doğan Bodur, Cem Mustafa Akpınar   

GOLLER: Kırıkkalespor / Mehmet Berke Yanmaz DK. 32, İbrahim Kongur DK. 61 - Gölcükspor / Miran Avcı DK. 71


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.