Kırıkkalespor, şeytanın bacağını kırdı

Kırıkkalespor, şeytanın bacağını kırdı
KIRIKKALESPOR 2 - 1 SİLİVRİSPOR, 6 haftadır galibiyete hasret Kırıkkalespor, kendi evinde ağırladığı Silivrispor’uz uzatmada attığı golle 2-1 yenmeyi başardı.

Gazetekale.com Haber Merkezi

Uzun zamandır galibiyet yüzü göremeyen ve ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 6 hafta aradan sonra evinde galip geldi. Hüseyin Erol ve Adem Ercan’ın attıkları gol ile galibiyete ulaşan Kırıkkalespor, yenik düştüğü maçta 3 puan çıkarmayı başardı.

Maçın ilk yarısına her iki ekipte kontrollü başladı. Maçın 38’inci dakikasında Kırıkkalesporlu Necmican’ın sol kanattan gelen ortaya vurduğu kafa topu, direğe çarparak auta çıktı. İlk yarının uzatma dakikalarında sağ kanattan gelen ortaya gelişine vuran Berke, Silivrispor kalecisi Alper’i geçemedi. Top kornere çıktı. İlk yarı 0-0’lık eşitlikle tamamladı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Kırıkkalepor, ilerde çoğalmakta zorlandı. Maçın 60’ıncı dakikasında ceza yayı sol çizgisine yakın bir yerden Silivrisporlu Gökhan Göksu, serbest vuruş kullandı. Düzgün ve sert bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin uzanamayacağı bir noktaya atan Gökhan, topu ağlarla buluşturdu. 0-1. Bu dakikada konuk takımın yöneticileri sevinç gösterilerini abartınca Kırıkkalesporlu yöneticilerin tepkisi ile karşı karşıya kaldı.

Maçın 70’inci dakikasında faul yapan Silivrisporlu Mücahit Karagöz ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Bu dakikadan sonra rakibinin üzerine daha fazla yüklenen Kırıkkalespor, aradığı golü 74’üncü dakikada buldu. Ceza sahasında yaşanan karambolün ardından ceza yayı çizgisinde topla buluşan Kırıkkalesporlu Hüseyin Erol, zor pozisyonda topu aşırtarak kalecinin üstünden topu uzak direğe gönderdi. 1-0.

Golden sonra hem sağ hem de sol kanattan ataklar yapan Kırıkkalespor, üstü üste oyuncu değişikliklerine gitti. 90’ıncı dakikada oyuna giren Kırıkkalesporlu Adem Ercan, adeta takımına umut oldu. Sağ kanattan Mehmet Bozcan güzel bir orta açtı. Gelen topu arkasına aşıran Oğuzhan Demirer, topu Adem Ercan’ın uzanacağı şekilde bıraktı. Adem Ercan, güzel bir kafa vuruşu ile kaleci Alper’i avladı. 2-1. 90+2’de gelen bu golden sonra Kırıkkalesporlu oyuncular, adeta yeniden doğdu.

90+6 uzatmanın ardından maçın hakemi Ramazan Doğanay, bitiş düşünü çalarak, Kırıkkalespor’un galibiyetini tescilledi.

STAT: Başpınar

HAKEMLER: Ramazan Doğanay, Abdülhamit Söyler, Cihad Buyurgan  

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR İLK 11: Emrullah Avaşar, Bilal Özdemir, Hüseyin Erol, Necmican Cebeci, Özkan Yiğiter (Şeref Ercan DK. 63), Emre Avcı, Mehmet İncesu, Oğuzhan Demirer, Mehmet Bozcan, Haktan Karabulut(Reşit Akbulut DK. 78), Mehmet Berke Yanmaz(Adem Ercan DK. 90)

SİLİVRİSPOR İLK 11: Alper Çakır, Mehmet Albayrak, Oğuz Yavuz, Şehmus Aslan(Ömer Faruk Acı DK. 54), Emre Sofuoğlu, Bülent Demir, Sercan Besler(Yusuf Apaydın DK. 90), Tufan Deniz(Muhammet Özvardar DK 90), Ardahan Gündoğdu, Mücahit Karagöz, Gökhan Göksu

SARI KARTLAR: Kırıkkale Büyük Anadoluspor: Necmican Cebeci, Emre Avcı, Mehmet Berke Yanmaz / Silivrispor: Bülent Demir, Mücahit Karagöz

KIRMIZI KARTLAR: DK. 70 Mücahit Karagöz(İkinci sarı) (Silivrispor)

GOLLER: Kırıkkalespor: DK. 74 Hüseyin Erol, DK. 90+2 Adem Ercan / Silivrspor: DK. 60 Gökhan Göksu


5fc3a61888311-kırıkkalepsor (1).jpeg

5fc3a619568fb-kırıkkalepsor (3).jpeg

5fc3a61a30809-kırıkkalepsor (5).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.