Kırıkkale’nin konuştuğu çocuk hırsızı Urfa’da yakalandı 

Kırıkkale’nin konuştuğu çocuk hırsızı Urfa’da yakalandı 
Kadın kılığına giren ve çocukları kaçırdığı iddia edilen şahıs, Şanlıurfa’da yakalandı. Kırıkkale’de olduğu iddia edilen ve sosyal medyada bilgi kirliliğine yol açan olayın gerçekliliği Urfa’da ortaya çıktı.

YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI
Son günlerde sosyal medyada oldukça bilgi kirliliğine yol açan kadın kılığına giren çocuk hırsızının Kırıkkale’de olduğu iddiaları gündemi oldukça meşgul etti. Bu durum karşısında oldukça tedirgin olmaya başlayan öğrenci velileri, durumun gerçek olup olmadığını araştırmaya koyuldu. Kırıkkale’de bulunduğu ve yine Kırıkkale'de yakalandığı iddia edilen sosyal medyada bilgi kirliliğine yol açan olayın gerçekliliği Urfa’da ortaya çıktı. Okul önlerinde durarak çocukları kaçırdığı iddia edilen şahıs, Şanlıurfa’da emniyet güçlerince yakalanarak gözaltına alındı. 

HIRSIZ KILIĞINA GİRMİŞ BİR ERKEK 
Urfa Pusula internet sitesinde yer alan haberde, Gazeteci Mehmet Yetim tarafından da konuyla ilgili sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi. "Şanlıurfa'da günlerdir kamuoyunu meşgul eden ve ailelerin korkulu rüyası haline gelen Suriyeli çocuk hırsızı kadın! sonunda yakalandı. Suriyeli çocuk hırsızı kadın kılığına girmiş bir erkek olduğu anlaşıldı. Hırsızın yakalanması ile birlikte ailelerde rahat bir nefes aldı” ifadesi yer aldı. 

Kaynak: Urfa Pusula 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.