Kırıkkale’nin gururu Doktor Murat Öztürk

Kırıkkale’nin gururu Doktor Murat Öztürk
Kırıkkale’de diş hekimi olarak hizmet veren Prof. Dr. Murat Öztürk, Kırıkkale’ye verdiği ağız ve diş sağlığı hizmeti ile Kırıkkale’nin gururu olmaya devam ediyor. Dentapol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini Kırıkkale’ye kazandıran Öztürk, Kırıkkaleli vatandaşları başka şehirlere muhtaç etmeden hizmetini sürdürüyor. 

37 ÇALIŞAN İLE KIRIKKALE’YE HİZMET EDİYOR
Kırıkkale’de özel diş hekimi olarak hizmet veren Diş Hekimi  Murat Öztürk, alanında yaptığı kaliteli hizmet ve yüzde 100 müşteri memnuniyeti ile Kırıkkale’nin gururu oluyor. 2 yıl önce devlet hastanesindeki görevinden istifa ederek, Kırıkkale’de Dentapol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini kuran Öztürk, 37 çalışanı ile Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. 

“KIRIKKALE BİZİ SEVDİ”
Yaptığı işlerden ve kariyerinden bahseden Doktor Öztürk, Kırıkkale halkının kendilerini sevdiklerini belirterek, “2004 yılında Kırıkkale’de asteğmen olarak askere geldim. Yahşihan Ana Depo Komutanlığında 2 ay askerlik yaptıktan sonra Kırıkkale Mühimmat Komutanlığında askerliğim devam etti. Bu esnada muayenehane açtım. İlk geldiğim günden itibaren Kırıkkale’nin büyük teveccühü ile karşılaştım. Kırıkkale bizi sevdi. Biz de Kırıkkale’ye hayran kaldık. Askerliğim bittikten sonra Kayseri Pınarbaşı Devlet Hastanesinde olan tayinim Kırıkkale Karakeçili Devlet Hastanesine yapıldı. 2008’e kadar hem hastane hem muayenehane tarzında devam etti. Ne zaman ki devlet ya muayene ya hastane yasasını konuşmaya başladı o esnada mesleğimle ilgili güzel adımlar atabilmek için devlet hastanesinden istifa ettim. 2 yıl önce Dentapol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini Kırıkkale’ye kazandırmanın heyecanını yaşadım. Kırıkkale’de insanları başka şehirlere muhtaç etmemek için ne gerekiyorsa ana temam bu oldu. Kırıkkale’ye geldiğim zamanlarda insanlar ‘Dolgu yaptırmıyorum dolgu düşüyor, kanal tedavisi yapmayın’ deyip, dişlerinden vazgeçiyorlardı. Artık Kırıkkale’de insanlar bize ‘Hocam bu dişi kurtaramaz mıyız?’ diye geliyor. Bu başarımızda iki noktayı doğru çizgi olarak görüyorum.” dedi.

“KIRIKKALE’NİN YEREL SERMAYESİ ARTIYOR”
Hastalarımız civar illerden dişlerine çare aramaktadır. Diş hekimliği halkımızın zannettiği gibi ağızımızdaki 32 dişten ibaret değil, çene bölgesinde de çok yardımcı oluyoruz. Kırıkkale’de poliklinik açtığımızda şunu gördük, vatandaş birçok sıkıntıları çözülmediği için Ankara ve İstanbul’a gidiyordu ancak artık Kırıkkale’ye geliyor. Kırıkkale’yi sağlık merkezi yapabilmek adına da Dentapol Ağız ve Diş Polikliniği olarak uluslararası çalışmalarımız var. Almanya’da, İngiltere’de ve diğer ülkelerde yaşayan insanlar Kırıkkale’ye geliyor. Bu şekilde Kırıkkale’nin yerel sermayesi artıyor. 

“BİZ YATIRIMLARIN KIRIKKALE’YE YAPILMASINI İSTİYORUZ”
“Kırıkkale’nin ismini duyurmak adına yaptığım çalışmalarda hedefimin şu olduğunu her zaman söyledim. Kırıkkale’yi aile olarak değerlendirirsek, bu alenin geliri burada kaldıkça güçlü olur. Kırıkkale’nin sermayesini dışarı götürmelerini istemiyorum. Ben de Kırıkkale’ye geldiğim zaman şu söylendi; ‘Kırıkkale’de kazan ama Kırıkkale’de yatırım yapma’. Biz Kırıkkale’de kazanılanların Kırıkkale’ye yatırılmasını istiyoruz. Ben aslen Tokatlıyım ama artık Kırıkkaleliyim. Bulunduğum il diş hekimi olmamdan en iyi derecede faydalanacaktır. İlerleyen hedeflerimden biri de Kırıkkale’de kurmuş olduğumuz ESdentalGross Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerini, Kırıkkale’nin sermayesi haline getirerek, Türkiye’nin farklı illerinde yeni bir poliklinik zinciri oluşturmak istiyorum.”

“PANDEMİDEN SONRA DİŞ HEKİMLİĞİ POLİKLİNİKLERİ DAHA ETKİN”
“Pandemi, diş sağlığında insanların biraz daha kendini dinlemesini sağladı. İnsanların kendileri ile ilgili ciddi anlamda değişiklikler yapmasına ve insanların diş hastalıklarında bilinçli bir toplum haline gelmesine neden oldu. İnsanlar sağlığına daha da önem vererek, diş hekimliğinin kapılarını biraz daha açtılar. Pandemi kurallarına dikkat ederek insanların bu ihtiyacına karşılık vermeye çalıştık. Şunu söyleyebiliriz, insanlar doğal olarak bir pandemi yaşadılar, pandeminin ortaya çıkardığı en güçlü sonuç, kendimize hiç değer vermiyormuşuz. Pandemiden sonra diş hekimliği poliklinikleri, psikiyatri poliklinikleri ve güzellik merkezleri daha etkin çalışmaya başladı.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.