Kırıkkaleliler birliktelik iftarında buluştu 

Kırıkkaleliler birliktelik iftarında buluştu 
Ankara’da yaşayan Kırıkkalelileri bir araya getirmek amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu, Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, yemek verdi

ETİMESGUT’TA GERÇEKLEŞTİ 

İç Anadolu Bölgesi’nin merkezinde bulunan ve 43 ilin geçiş güzergahında bulunan Kırıkkale, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Ankara’da da en iyi şekilde temsil edilmeye ve tanıtılmaya devam ediyor. Tarih, kültür, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak amacıyla kurulan Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu, Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Etimesgut’ta bulunan hemşerilerine yönelik birlik ve beraberlik iftarı düzenledi.

SERTKAYA VE POLAT’A TEŞEKKÜR 

Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya ve dernek Yönetim Kurulu Başkanı Av. Abdullah Polat’ın önderliğinde gerçekleştirilen iftar yemeği, Kırıkkaleli vatandaşlardan büyük takdir ve tebrik topladı. Kırıkkaleli vatandaşlar, böyle bir etkinliği düzenleyen Sertkaya ve Polat’a teşekkür ettiler. Kuran’ı Kerim tilavetleri ve ilahiler eşliğinde gerçekleştirilen iftar etkinliği, Ramazan Ayı’nın en güzel paylaşma duygusunu bir kez daha yaşatmış oldu.
 

YÜZLERCE KİŞİ KATILIM GÖSTERDİ 

Programa Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Kırıkkale Ak Parti Milletvekili Ramazan Can, Başkent Meclis Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan. CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, BBP Genel Sekreter Yardımcısı Murat Güneş, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, Eski Kırıkkale Belediye Başkanı Hayati Karayol. Etimesgut MHP İlçe Başkanı Hacı Ünal, Etimesgut İlçe Başkanı Halil Otoman, Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğa, Mamak Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Göçer İş İnsanı Haydar Albayrak ile çok sayıda davetli katıldı.
 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.