Kırıkkaleli TV Sunucusu Gürpınar’ın annesi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Kırıkkaleli TV Sunucusu Gürpınar’ın annesi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Kırıkkaleli Televizyon Sunucusu İkbal Gürpınar’ın annesi Neriman Dönmez, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ünlü sunucunun babası Murtaza Dönmez de geçtiğimiz Eylül ayından koronavirüsten hayatını kaybetmişti.

3 İÇERİSİNDE ÖNCE BABASINI SONRA ANNESİNİ KAYBETTİ
Kırıkkaleli Televizyon Sunucusu İkbal Gürpınar koronavirüs nedeniyle 3 ay içerisinde önce babasını, sonra da annesini kaybetti. Geçtiğimiz Eylül ayında koronavirüse yakalanan babası Murtaza Dönmez, bir süre yoğun bakımda tedavi görmüş ama verdiği yaşam mücadelesini kaybetmişti. Geçtiğimiz haftalarda ise ünlü sunucunun annesi Neriman Dönmez de koronavirüse yakalandı. Dönmez, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

“NE OLUR DİKKAT EDİN” DİYE UYARMIŞTI
Eylül ayında babasını koronavirüs nedeniyle kaybeden televizyon sunucusu, babasının ölümünden sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile “Babamızı, Murtaza Dönmez’i kaybettik. Emanetini bıraktı, gitti. İnnalilah ve inna ileyhi raciun.. Mekanı cennet olsun. Rabbim taksiratını affetsin. Hastalara şifa versin… Ne olur dikkat edin. Bu hastalığın şakası yok.” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan, 50 yaşındaki İkbal Gürpınar’ın kendisinin de koronavirüse yakalandığı ve hastanede yoğum bakımda tedavi gördüğü belirtildi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.